UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так Вас же никто не заставляет их покупать .
-
Ну то у Адама і Єви було ще діточок потім крім них Інцест - то справа сімейна
-
Маю в наявності Торт "Наполеон" Вага 2кг Ціна 40$ Район NE
-
вот я бы предпочла прожить жизнь без поедания детских каках 😆 можете считать это моим виденьем жизни))
-
Интересно, а можно взять тележку на u-haul и пешком перевезти?
-
Згідна, просто за мам прикро. Не заслуговують вони такого відношення. Для мене вони герої. Бо я хочу на ліжку валялися чи гуляти, а вони в той час вареники ліплять на продаж.
-
Когда ты умер - ты об этом не знаешь. Только другим очень тяжело. То же самое, когда ты - тупой
-
Я слышала,что первая жена была Лилит,но какая-то неудачная версия🙈
-
Так Каїн не знав своїх сестер? 🙈 та й він вже ,напевно ,старий був,поки сестра доросла. У мене думка така,що Бог землю створив і людей створив, а саме Адама і Єву для раю,але рай це така образна країна,але так як вони порушили заповідь ,то вигнав їх до всіх інших. Інакше не розумію, як це могло трапитися. Але це,звичайно, не розмова для цієї гілки чату
-
Теж щось таке чув
-
Почему это их выгнали? Брг создал землю и на какой-то день,а на самом деле то не день создал на земле животных. Так что они там уже были
-
Бумажка. Заламинируйте
-
Бо вели себе, як скотина
-
Ребят, подскажите, Alberta Health Card никакая не карта, а просто бумажка?😳
-
мне интересно чем провинились животные что их тоже выгнали из рая на землю))
-
Ну ещё про религию в этом чате не говорили😆
-
Вони їх народжували в різних печерах і не знайомили хД
-
Тобто все інше, що там трапилося, у тебе питань не викликає?)
-
Добрий день! Шукаю україно-мовних попутників на 30 травня до Калгарі. Рейс із Варшави через Париж.
-
Добре, що я на роботі запердоль мав, то не мав коли сюди дивитися) але Ніка пожалійте)
20 Jan 2023, 19:11
108734/372059
3 minutes ago