UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Решетку с углем в суперсторе можно купить?
-
Бо вся Біблія - то нелогічна штука)
-
Краще решітку,бо там такі мангали ніби з решіткою вже зверху
-
Кожному своє, як бачимо)
-
Не знаю, як ти прийшла до таких висновків з теми, скільки треба матеріальних ресурсів до того моменту, як народитися дитина)
-
Залежно від світогляду та глибини та ясності думок ,хіба ні ?) Людина не може зрозуміти що таке ядерний синтез та кожного дня бачить сонце )
-
Привет Делаю тату в Калгари . ❗️У меня на студии на этот месяц скидка -40% и бесплатная консультация в лс
-
Так дело не в коммьюнити и не в национальности
-
Ні, ви про себе? Там в контексті що в Україні заробляли достатньо.
-
Юля, я два дня пару раз зашла в чат и вижу, что 2 дня ты создаёшь негативный образ продавца у потенциальных покупателей. Ты клевещешь, что в продаваемых продуктах питания присутствуют человеческие фекалии. Тем самым уменьшая шансы спонтанной эмоциональной покупки, которая может принести материальную пользу членам украинского комьюнити. Поверь, если бы не это, никто бы на твои вавки в голове не обращал внимания.
-
Дякую, я в часи яника ригів мала справу з податковою поліцією, добре шо не вбили але тримали 6 год у закритому кабінеті, тому в мене з'явилось бажання іммігрувати.
-
І шо?) Це взагалі ніяк не стосується відповідальності за дитину)
-
Я вважаю, що хай хоч пироги з говном робить, якщо це допомагає триматись на плаву. Тим паче, постійно вдома. І це нічим не гірше роботи умовним касиром
-
Там вище, якщо людина сидить на велфері з роб візою не отримає пр.
-
А де мова про ПР була?
-
Краще в податкову України. Їм таких треба😁
-
Я думаю про Union якийсь, який постійно сереться з роботодавцем, боже, це була робота мрії)
-
Сорян, закінчую)
-
Точно, в Люцифері це теж обговорювали
-
Всім привіт) Кого цікавить навчання водінню з 0 або ж консультація що до канадського руху пишіть в приватні) 📍Калгарі Гарного дня!
20 Jan 2023, 19:11
108793/373485
4 minutes ago