UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Але вони не працюють цілодобово
-
780-427-1432
-
Доброй ночи , хотелось бы узнать, как уточнить номер хелз карты , у сына аппендицит и будет операция, на карту подали 16 дек. Но номер карты в больнице по документам в системе не найден. Не знаю какие действия дальше? звонили на 811 этот сервис, номер карты не предоставляет.
-
Zdrastvuite, kak i gde mojna sdelat pasparta ukraini dlia detei? Ochen ochen nujen. Spasiba
-
Спасибо
-
Користуйтесь пошуком по чату, часто задають це питання
-
Какие есть хорошие районы в калгари ?
-
Нет
-
Здравствуйте если в анкете заполнял провинцию антарио, а еду в Альберту будут ли у меня проблемы ?
-
Дякую.
-
Ти збираєшся летіти в країну, квиток до якої коштує 20 000 грн, де 3000 грн тобі не вистачить навіть на 1 день життя. Так шо чи задуши сам ту жабу, чи краще вибирай інший вектор руху :)
-
Так і думаю зробити зрештою. Але ж "жаба" стосовно 3000 грн ніяк не відпустить.
-
Це ланцюжок, в якому просто неймовірна кількість слабких місць. Чому не запланувати приїхати за день і 8 годин і поселитися в готелі за 5км від аеропорту за 3000 грн/ніч?
-
Доброго часу доби. Як краще планувати подорож під рейс з Амстердаму в Калгарі. Планую виїзджати з Києва до Амстердаму автобусом (Flixbus). Чи можна сподіватись приїхати наприклад за 8 годин до рейсу? Якщо на те вказує власне сам перевізник.
-
Привіт. Якщо комусь потрібна доставка чи траспортування будь чого , можете звертатись. Має трак. Допоможе за дуже адекватною ціною. 8255587963 - Роман
-
Вот этой пивоварни хорошо очень!
-
я замітив шо вони тут по більшості в волмарті/костко беруть, хоча і амазон нормально продається
-
Там такіж ціни що і в магазині. Зазвичай в інтернет магазині дешевше, тому що в них немає шоу руму
-
Best buy
-
Підскажіть, в Альберті є інтернет магазини техніки?
20 Jan 2023, 19:11
1097/373186
39 minutes ago