UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
I am writing to complain about the discriminatory treatment I received from [Name of Employer] during the hiring process. Despite being qualified for the position, I was told that I would not be considered for employment because I am from Ukraine. This discriminatory behavior is in violation of the Alberta Human Rights Act, which prohibits discrimination based on national or ethnic origin. I am seeking your help in filing a formal complaint and seeking justice for this unfair and unjust treatment. I urge you to take appropriate action to address this issue and ensure that others are not subjected to similar discrimination. Thank you for your attention to this matter.
-
Хай, можливо хтось реєструвався в сервісі FAIRSTONE?? Не можу знайти Financing account number, де він береться?
-
Хто подавав на субсидію до daycare та отримав її і знає як воно +/- працює, відгукніться у ПП будь ласка Є пару запитань
-
Это без акции тем не менее. В Safeway есть боржоми
-
Доброго вечора, у когось були проблеми з маркетплейсом? Не відправляє повідомлення. І регіон змінений, видаляли і знову скачували на нові акаунти, і всеодно помилка у надсиланні. У когось була така проблема ? Це може бути проблема у самому телефоні?
-
-
Всем привет сегодня поменял свои просроченные водительские права на канадские, бумажку от консульства можно получить почтой( я ждал ответа около 2-х недель), на сайте Генерального консульства Украины в г.Эдмонтон - Консульські послуги - Витребування документів з України - Витребування відомостей про отримання водійського посвідчення в Україні ( ссылку не получается кинуть ) подробная инструкция как все сделать, возможно уже кто-то делился такой информация но я не нашел
-
В Фрешко стоит 2 дол с копейками
-
Всім привіт ,шукаю дівчину для проживанн в квартирі , окрема кімната Район Шінук , 2 хвилин до автобусу , та 15 хвилин до метро В квартирі є все необхідне , одне що потрібно це матрац (рама є) Ціна 650 з всіми поплатками депозит (400 ) Фото та детальну інформац скину в пп