UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вариантов много кто с животными пускают. Только в основном будет плюс к аренде - либо единоразовая оплата, либо каждый месяц плюсом к аренде. У меня в месяц +25
-
Спасибо, поняла)
-
Доброго часу доби. Підкажіть будь ласка, як можна скачати форму imm0148e.pdf с сайту IRCC? Прийшов запит на заповнення вказаної форми для отримання візи по CUAET. Але завантажити не вдається. Система пише, що я повинен встановити нову версію Addobe reader. Вже кілька разів оновлював, видаляв, але все одно пише, що потрібно оновити. Можливо когось є вказана форма в пдф форматі?
-
Подскажите пожалуйста, я ехала из Украины в Польшу, мне не поставили на польской границе штамп про въезд, так как у меня есть защита в стране Европы. Я еду в Канаду по визе, могу ли я попросить в аэропорту Варшавы поставить мне штамп о выезде? Потому что мне сказали что в Канаде проверяют штампы
-
Всем привет. кто-то может порекомендовать хороший массажный салон/кабинет или просто мастера? 👀
-
Доброго ранку, планую купити квитки для дівчини з Варшави в Калгарі і через 2 місяці назад Я дивився білети на ківі 1700$ канадських в дві сторони(з багажем) Хто в цьому розбирається скажіть це нормальна ціна чи перебор?
-
Дітей багато приїздить. Нам порадили вже реєструватися.