UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шутки про унижения женщин ( именно женщин) или о том какие мьі все материалистки, не оч смешньіе, но вот вас они хорошо характеризуют.🤦♀
-
Пока не получила карточку, пользовалась сайтом Потом поменяла регион на Канаду и скачала приложение)
-
Привіт всім, хто користується банком RBC ? Як ви скачали додаток банку? В плеймаркеті немає можливості закачати його тому що пвдвязана укр карта приват, неможу змінити країну.
-
❓Набридло сплачувати високий прайс 💸AirBnB поки ви ще у пошуках довгострокового житла❓ ✅Тоді є пропозиція: У районі Кіларні, це SW недалеко від центра міста, 3-5 хв.до автобусної зупинки, близько до супермаркетів з 1-го червня буде здаватися одна кімната у бейсменті. Пральня машина, сушка, інтернет. У кімнаті є дві шкафи та ліжко. Для однієї людини. Короткострокова аренда, контракту не надаємо. Ціна:$800/ міс. Комунальні послуги входять до ціни. За деталями звертайтесь у приват. Дякую, усім гарного настрою!
-
Жесть, то у вас везде руснявые боты, то унижения женщин откуда то взялись. Буду ли я слишком невежлив, если чуть чуть порекомендую задуматься над самооценкой?..
-
Сьогодні з'явились дешеві квитки з багажем(400доларів)з Дублін-Калгарі прямий Вест Джет.До Дубліна щ Польщі багато перельотів є.Дублін віза не потрібна, це Ірландія.
-
Ахах, это 5 баллов!
-
Та это мелочи:)
-
Lilu, вы знаете почему вы такая злая? Это потому что у вас нету велосипеда! (Простоквашино) А вот у Serhii есть велосипед. Маленький. Напишите ему, он вас прокатит и вы станете доброй.
-
Ты забыл про репорты в полицию, ЦРУ, фбр, налоговую, защиту животных, центр по спасению пингвинов
-
Kitchen Hood/Vent Tech Assistant ca.indeed.com/viewjob?from=appsharedroid&jk=b0cea1dc0f9426f3
-
Я пошутил про жену
-
Або взагалі не буде різниці по грошам))
-
А не смущает, что мое имя написано. Анис это реальное имя. Пользуйтесь
-
Добрый день, интересует комната в аренду
-
Це найвигідніший зараз, ви можете взяти менший тариф, але там або взагалі не буде інтернету, або буде 2 Гб наприклад. І різниця в грошах буде кілька баксів
-
Тьі ж сильно смельій, пока я реального имени не узнала😊
-
Прослезилась. Я ж могу не только с Сергеем кататься, но и с гипотетической Алисон. Не думали об єтом? У нее правда другие транспортньіе средства.
-
Да) Там ещё есть вариант смены региона без карты, попробуйте У мужа сработало, мне пришлось ждать канадскую карту
-
Ну понеслась…
20 Jan 2023, 19:11
110929/377259
6 minutes ago