UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут сдавав, але все в порядку живої черги. На ресепшн, українка є, так що підскаже що та як. International Avenue Medical Centre (403) 457-5900 maps.app.goo.gl/KXYGNavF4YNF7ue39
-
там в civic люди мали йти. думаю, вони вже там в більярд грають
-
Можливо хтось в клуб йде,чи десь збирається….
-
Сьогодні буде якийсь двіж ,чи лягати спати?(
-
Наприклад?
-
Або ефірного апельсинового масла 😉
-
Цікаво,скиньте лінк
-
Це після соку від апельсинових шкірок ,не плутайте «єдинорога з носорогом»
-
Якщо завтра,то в Маркет молі є декілька точок,але не впевнений на 100%,що в той самий день віддадуть
-
Теж сьогодні таке прилетіло повідомлення 🧐🙂. Я так розумію,головне -не відкривати і не переходити за посиланням внизу .
-
Зинченко, епт
-
Нормально так) я смотрю только лч и чемпионата мира/Европы. Правда из-за разницы во времени сейчас тяжело смотреть)
-
я мала на увазі саме ананасовий сік і його властивості, нічого не попутала) я не говорила про збудженість
-
Я з 2010 десь футбол не дивлюсь)
-
Кєк
-
Как специализированный маммолог могу сказать что грудь надо не смотреть, а трогать - так эффект будет больше ))
-
Понеслась 😁
-
Підкажіть де в даунтауні записатись до лікаря щоб дав ці направлення?
-
Как только что получивший диплом маммолога в интернете, подтверждаю выше сказанное🙃
-
Привіт, в нас звільняється кімната, район NE можна орендувати її як для однієї людини так і для пари. Ціна 850$ в будь-якому випадку. Без кредит скору, наявності роботи чи депозитного внеску.
20 Jan 2023, 19:11
111594/373171
23 minutes ago