UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет, ответ неправильный)))
-
Мда
-
Доброго дня друзі..Чи можливо влаштуватися на роботу у сфері будівництва,по прильоту..
-
Есть два места завтра на Jasper,кто хочет поехать?
-
Есть два места завтра на Jasper,кто хочет поехать?
-
Купіть в канадіан тайр гнучкий шланг для труб. Підставою під труби якесь відро ,якщо можна розкрктіть і почистіть
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, в медичному огляді який потрібно зробити протягом 90 днів, яку візу вони мають вказати в документі? Мені вказали Visitor це правильно чи ні, чи вони мають вказувати work permit?
-
Всем привет! Прилетаем в Калгари 16го июля, на 2 недели уже сняли airbnb, поэтому квартиру ищем с 1го августа желательно 3 bedroom, так как нас 3е взрослых (я, муж и моя мама), 2е детей (5 и 8 лет) и ещё собачка (хаски 😆). Может кто-то пересдает, или съезжает, поделитесь, пожалуйста, контактами🙏 П.с. пока что присматриваем на rentfaster, но я так понимаю, что пока ты не на месте, смысла нет смотреть
-
Я уже был на игре во вторник, просто собираемся играть на интерес.
-
Доброго дня! Для дівчат та жінок. Робота онлайн.Все розкажу,без ризику.На початку небагато,але великі перспективи.Закупляти нічого не потрібно.Тільки телефон.Підтримка.Пошуки роботи можуть затягнутися на місяці,по собі кажу.Англійська мінімальна.То нічого не загубите.Не сподобається , то ви вільні ,все легально,з/п на картку ,тільки по легальних документах. Звертайтеся все розкажу.
-
Я обох своїх дітей зареєструвала тут. Після заповнення анкети запрошують на , так званий іспит, обирають школу поряд з вашим будинком і самі відправляють документи в школу. Через декілька днів запрошення із школи надходить вам на пошту і запрошують на зустріч. Все.
-
Так он указал цену 300 и 150😄