UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А яким чином? Договір чи ФОП?
-
Чому це? А ну чим консилер від хайлайтера відрізняється?
-
А я і не для себе
-
Добрый день, как быстро приходит перевод со sparkasse на евро моно? Спасибо)
-
Це типу історія у всесвіті Чарівника в країні Оз. Як виявляється що дуже недивно лише інтерпретацію оригіналу, який русня вкрала
-
На пару часов без интернета буду,отвечу в течении дня. Спасибо
-
Подробности в личке ,Окей? Развлекать публику не намерена больше.Почему все читать должны если только вы интересуетесь?
-
Варіант через е-трансфер
-
Бо може ще комусь цікаво буде.
-
Приберіть побіл перед .са www.calgary. ca/rec-locations/pools.html
-
Доброго дня, не знаю в яку гілку писати, тому напишу сюди, скажіть будь-ласка як оформити феір ентрі та проїздний за 5 доларів, бенефіти вже маємо
-
1-2 дня
-
Сорян планы изменились, смогу только после 2х приехать
-
З бенефітами і листом від бенефітів+ паспорт+підтвердження адреси (може бути воід чек) ідете сюди 800 Macleod Trail SE, Calgary, AB T2G 5E6, на другому поверсі, на ліво після ескалатору, (прямо по коридору то купляти білети, а на право феір ентрі)
-
Доброго дня. Хтось займається випіканням пиріжків? Ото таких як в столових продавали, з картоплею, капустою, горохом. Якщо є такі поділіться контактами. Дякую
-
Оплауйте мобільний зв‘язок в додатку оператора та відправляйте кошти іншими додатками (це буде рахуватись як оплата в магазині), і не буде займати 20 робочих днів, щодо поповнення кредитки - у мене особисто хвилини 2 займає, не вважаю це дуууже довгим терміном😅
-
🙏 дуже дякую
-
Всі банки такі. Принаймні я спробувала три CIBC RBC i TD. Звикайте. Всюди час від часу якісь глюки і ніхто навіть не вибачається за незручності.
-
Дуже дякую
-
Продам в отличном состоянии рабочие кроссовки Reebok с защитным носаком. Надевал 3 раза. Продаю по ненадобности. Брал за 170. Хочу 90. Размер 8.5. коробка и чеки в комплекте.
20 Jan 2023, 19:11
112456/376852
2 minutes ago