UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Но у Галактики были достойные конкуренты: Плазма и Клубничка 😂 Там тоже было на что посмотреть 👍
-
Звичайно,що таке не покриває. А звичайну оправу і лінзи покриває повністю
-
6 місяців на такій самій посаді,на якій ви працювали до приїзду в Канаду. + ця професія має бути в списку дозволених для ПР+ екзамен з англійської мови не менше ніж 4,5 ,якщо не помиляюсь
-
Звичайно). І ще потрібно буде підтверджувати диплом через вес. Цей десь займає до 2 місяців,тому займіться цим заздалегідь
-
Вы спочатку написали,що оправу не покриває, а тепер ще й антиблиск дописали. Це ви вводите людей в оману, бо звичайну оправу і звичайні лінзи покривають повністю
-
Якщо я працював 24 місяці і на тій самій позиції працюю зараз місяць, то мені ще рано подаватися?
-
Це добре) Я розповіла стосовно себе 😌
-
Щоб пейстабс показати можна.
-
Навіщо ви мені це пишете? Я відповіла людині стосовно свого кейсу. Коли я була в клініці мені сказали, – треба купувати оправу, безкоштовно – ні, якщо хочете, можемо вставити лінзи у вашу. Кінець. Ніякого обмана 🤷🏻♀️
-
Я думав що можна через три місяці подаватись.
-
Ну,значить через 5 міс можете подавати,тільки як будете подавати то не міняйте роботодавця
-
Диплом вже підтверджений в WES.
-
Добрый день!😀 Будем знакомы!🙏 Меня зовут Жанна . Я технолог/ швея с более чем 20-летним опытом работы в швейной индустрии и я уже нахожусь в Калгари. 👏👏👏 Предлагаю услуги по ремонту одежды на дому.🧵👗 Обладаю необходимым оборудованием и гарантирую качество и безопасность работы.✂️🪡 У меня нет домашних животных, поэтому можно не беспокоиться об этом.🐱🐶 Я нахожусь в районе Downtown ( Beltline SW)🚞 Мои цены ниже, чем в местных мастерских.😀 Обращайтесь, буду рада помочь!❤️❤️❤️
-
Привіт! Поділіться, будь ласка, назвою та адресом оптики.
-
Да, в Канаде проработал ровно 3 месяца на момент подачи по тому же NOC, что работал в Украине. Просто нужно дождаться pay stubs за 3 месяца, т.к. это обязательный документ для подачи. Срок рассмотрения моей заявки очень неожиданно составил всего 8 дней, я даже ещё не готов подаваться на федеральном уровне. :)
-
У вас опыт работы комбинированный канадский и не канадский?