UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ZyTech Building Systems ( www.zytechtruss.com/) Шукає працівників на повний робочий день, 5 днів на тиждень (full time) на такі позиції: *Position: Truss Helper (помічник збирання ферм) потрібно 4 працінивки на денну зміну, This position is based in Calgary, Leduc and Saskatoon Regions *Position: Loader/Unloader (вантажник/розвантажувач) 1 працінивк на денну зміну, This position is based in Leduc. *Position: Lumber Picker Helper (Помічник збирача пиломатеріалів) 2 працівники на вечірю зміну This position is based in Airdrie, Alberta *Position: Wall Builder (Будівник стін) 4 працінивки на денну зміну/2 працівники на вечірю зміну This position is based in Airdrie, Alberta *Position: Stair Builder (Будівник сходів) This position is based in Airdrie, Alberta більше вакансій тут: www.zytechtruss.com/careers/ стартова оплата за працю $17 на годтну плюс бонуси i доплата за вечірню зміну Працівники з досвідом і знання роботи мають можливість отримоти відповідну платню до їхнього досвіду Повний опис кожної позиції, умови і вимоги можу надіслатив зацікавленим.
-
А що він для українців чи України хорошого зробив?
-
Я ось подивилась його сторінку в ФБ і не побачила ні однієї згадки про Україну
-
На каком сайте?
-
Друзі привіт. Маю великий досвід у консультації з автопідбору. Десятки клієнтів вже їздять по дорогах Калгарі на авто куплених з моєю допомогою. Як що ви плануєте купівлю своєї першої машини в Калгарі, будь ласка звертайтесь. Я гарантую купівлю авто за один день, або ви ні за що не платите! Я підберу авто на майже будь який гаманець. Або допоможу з фінансуванням авто без першого внеску! Заходьте в мій інстаграм де я викладаю свої роботи: @ya_valentinych Дзвоніть: 8259455020.
-
Всім привіт 👋 Посоветуете менеджера по продажам с опытом от 2-3-х лет, преимущественно девушки. Срочно ищем🤯
-
Закінчився не почавшись, ну ну розкажіть мені, чому я тоді три дні в Римі обривав гарячу лінію Вестджет і шукав житло щоб вписатись в ліміти компенсації, бо компанія скасувала мій рейс, не надала житла, лише сказала знімати готелі самостійно а потім подавати заявку на компенсацію... А ви пробували зняти житло в Римі на вихідних? Рекомендую якось зайти на букінг і подивитись там вартість і ви зрозумієте, що Канада це дуже дешева країна
-
Всем привет. Ищем жилье с 1.06, но можно и позже. Нас двое взрослых и ребенок 3 года. Прилетаем в Калгари 30.05. Желательно район SE, но рассмотрим все варианты. Возможно кто-то съезжает и может передать аренду.
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо в мене тимчасові водійські права, чи я зможу замінити їх на постійні будучи в Канаді чи краще не їхати поки не заміню Їх в Україні ?)
-
Reference letter на бланке с указанием должности, периода работы, часов в неделю, годовой зарплаты, перечня обязанностей. После подачи моему бывшему директору писали из Альберты для подтверждения всего перечисленного. Писали также и моему нынешнему руководителю.
-
Всім Hello 🖐🏻 Група створена виключно для знайомства Молоді в Calgary. Які вже тут та хочуть познайомитись, завести друзів ,або просто висловити свою думку та поспілкуватись, а такаж надсилати цікаву та корисну інформацію для групи та їх учасників! Ми чекали саме на тебе🙂 t.me/Calgary_online
-
Можете порадити консультанта ?