UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я вам написала, ответьте, пожалуйста
-
Питання до тих, хто робить евалюація диплома. Прийшов лист, в якому мали б бути заяви, які потрібно заповнити для отримання даних для оплати. Вказано, що потрібно вибрати опцію "Переглянути документи". Я не можу нігде її знайти ні на ПК, ні в телефоні. Можете хтось підказати, де б могли бути ті документи для заповнення?
-
Доброго дня! Ні , не потрібно
-
Це потрібно зайти на сайт еніка, там перейдете до списку документів
-
Добрий день) Підскажіть туди треба записатись чи просто жива черга?
-
Усім привіт, хто хотів купити собі s23 ultra - зараз маю на нього дисконт 793$ від оператора . А також iPhone 14 без першого внеску на Роджерс/Файдо/Телус Пишіть в лс😌
-
Ковёр IKEA +2 барных деревянных стула $30 SE
-
Chevrolet Equinox 2016 178 000 SUV Полный привод Салон ткань Подогрев сидений Последняя замена масла месяц назад
-
Да, надо б будет собраться
-
Чертов чат, лови в приват
-
@stoner_ministry
-
Доброго дня шановне товариство, в мене виникла ситуація, що при обміні українського водійського посвідчення на канадське, вони його загубили і тепер не можуть дати мені канадське водійське посвідчення тому що вони загубили моє українське водійське посвідчення, буду радий будь-якій інформації з цього приводу, можливо хтось стикався з таким, або у його знайомого був такий досвід, можливо у когось є досвід у написанні скарги, чи до кого можна звернутись далі Ситуація дійсно комічна, тому що взяли мої документи щоб видати мені канадські, але загубили українське і через це не можуть надати канадські thank you in advance
-
Надо запросить нормальную визу и вклеить ее на месте уже .