UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня шановне товариство, в мене виникла ситуація, що при обміні українського водійського посвідчення на канадське, вони його загубили і тепер не можуть дати мені канадське водійське посвідчення тому що вони загубили моє українське водійське посвідчення, буду радий будь-якій інформації з цього приводу, можливо хтось стикався з таким, або у його знайомого був такий досвід, можливо у когось є досвід у написанні скарги, чи до кого можна звернутись далі Ситуація дійсно комічна, тому що взяли мої документи щоб видати мені канадські, але загубили українське і через це не можуть надати канадські thank you in advance
-
Надо запросить нормальную визу и вклеить ее на месте уже .
-
Доброго дня шановне товариство, в мене виникла ситуація, що при обміні українського водійського посвідчення на канадське, вони його загубили і тепер не можуть дати мені канадське водійське посвідчення тому що вони загубили моє українське водійське посвідчення, буду радий будь-якій інформації з цього приводу, можливо хтось стикався з таким, або у його знайомого був такий досвід, можливо у когось є досвід у написанні скарги, чи до кого можна звернутись далі Ситуація дійсно комічна, тому що взяли мої документи щоб видати мені канадські, але загубили українське і через це не можуть надати канадські thank you in advance
-
Був неприємний досвід у списанні грошей з картки монобанк нібито через купівлю щось в iTunes, apple com/bill але історія витрат в apple ID був пустий, наче хтось просто додав мою картку собі в apple pay і начав щось активно купувати. Було 4 транзакції з 23:50 до 01:40 ночі, перші три по 39.99 USD остання 79.98, подальші транзакції не пройшли так як спрацював ліміт на інтернет купівлі від монобанку, що дивно що я не губив карту та точно ні з ким не ділився секретним кодом та строком дії картки. Вирішити питання вдалося через apple support. Гроші сказали повернуть, якщо чесно грішу або на монобанк працівників або на якусь міфічну технологію яка може красти дані картки при оплаті через apple pay, тому що я навіть фізично її не використовував. Картка була заблокована та замовлена з України нова, монобанк сказав відправить її по адресі мого проживання.
-
звісно, Registry Services за адресою 19587 Seton Crescent SE #610, Calgary, AB T3M 2T5, це SE
-
я замінював водійське у жовтні минулого року, і там робили фотографію, тому я думаю що там треба буде робити фотографію в любому випадку, але дякую я зроблю ресьорч з цього питання
-
я так зрозумів що тут не можна скинути посилання, але я хотів би детальніше дізнатись про який саме сайт говермент ви кажете, щоб я міг знайти його в гуглі, я в цьому новачок сказали, що сьогодні дадуть якийсь апдейт, я надав додатково всі дані з Дії та кабінету водія, сказали що можливо допоможе, чекаю на апдейт. Але вони не дуже зацікавлені в цьому я бачу, тому що вже другий раз кажуть що дадуть апдейт зранку але другий раз поки тиша. Ввечері буду сам йти до них, хотелось би може сказати що я буду скаржитись, але дійсно не знаю навіть куди я можу звернутись
-
На крайний случай если уж совсем не как, то в Манитобе меняют права по дія (если они у вас там есть) или заказывать через дія (сегодня вышло обновление, где можно заказать новые) и по доверенности чтоб кто-то забрал и вам выслал
-
Дякую за допомогу😊
-
Ну як би сорі, але це вони мають вирішувати, вони дали вам ксерокопію коли забирали ваші оригінали права. Може є сенс позвонити чи написати на говермент мейл заяву з ситуацією, типу так і так пішов міняти все ок, забрали права дали бумажку, а тепер відмовляють у пластику тому що загубили український оригінал, прошу вирішити проблему бо мені треба права для роботи... Напишіть результат як вирішиться ця ситуація
-
Это фото из приложения дия. Это если вам пластик надо будет, то так можно заказать новый. Без посещения для того, чтоб фото делали