UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Провінція тільки дає номінацію, а ПР статус можливо отримати тільки на федеральному рівні. Той хто йде шляхом через провінцію має пройти цей додатковий крок.
-
я так зрозумів що в базу вони внесли їх, але саму карту загубили, а там де видають канадські, сказали що їм обов'язково потрібні українські. Наразі відправили всю інфу що підтверджує що вони в мене були (не знаю нащо) фотку водійського посвідчення, скріни з Дії, скріни з кабінету водія. З їх слів вони не заперечують що вони їх загубили, але нічого з цим зробити не можуть, зібрали всі мої копії і сказали відправлять в минулу п'ятницю, сьогодні буду з ними йти знову розмовляти, дізнаватись якісь новини Також вони другий раз кажуть, що зателефонують мені зранку і скажуть будь-які новини, але це вже другий раз сьогодні коли вони не телефонують (хоча дав їм номер телефону і адресу)
-
Вам при в'їзді документ для дитини дали? От з ним і записуєтесь+ ваш ворк перміт
-
Записатися на сайті
-
А зачем на федеральном подаваться если вы на провинцию подаетесь?
-
Доброго дня, шукаю роботу в індустрії hospitality/office/customer service (в чому маю найбільше навичок). Мені 25 років, маю 4 роки досвіду праці в різних індустріях, з них 2 роки як call center representative, 1 рік як call center supervisor, 9 місяців line worker на фабриках, 4 місяці праці в ресторані як food runner і зараз працюю на позиції community support worker. Шукаю роботу full-time якщо можливо не дуже далеко від SW. Англійська мова B2-C1
-
Це інша вакансія 👍🏻
-
Спасибо что отозвались, у вас получилось оплатить с первого раза?
-
Ребят, кто знает где можно купить болты и шайбы (желательно поштучно) ?
-
Знаю об этом, спасибо)) у нас не хотело выбирать месяц и год окончания срока действия карты