UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо. Тогда не буду тратить деньги
-
Привіт. Шукаю ліжко або матрас квін в хорошому стані. Чим дешевше тим краще) Можливо хтось віддає або продає Всім гарного дня!
-
Зато вон один пришел с собакой и по ходу себе мужа нашел.
-
Ну против котика сложно устоять )) Возможно во многих случаях девушки выбирали в мужья котика, а парней отвергали 😆
-
Та пицца на скрине довольно хорошая
-
Але справді дякую!
-
Ахахах, сенк ю вері мач. Май інгліш із флуент. Ай ворк ат зе ресепшн деск
-
Або віджартуватись тмпо нат инаф) типо недостатньо.
-
Багато хто дічину питає, а ви посміхаючить, соррі айм нот комфортабл ту ансер зіз квестіон. Пробачте мені не зручно відповідати на це питання.
-
Даю
-
Так, я не відповіла. Дякую вам
-
Не відповідайте, це не норма.
-
Якого політика одного?! Усі рішення наразі по українцям вирішуються партією при владі в провінції коллективно.
-
Нічого,якщо не ьудете працювати в медицині ,освіті чи с/г
-
Та можуть бути безпардонні. Добре що устроїть і референс, не попросила одразу, о який агрессивний нетворкінг😂😂😂
-
Hi, looking for a job
-
😑😑😑
-
Так того ж і нічого не сказала, бо ще сама винна буду. Я запитала це для medical exam? Вона каже: ні, для себе питаю. Я зробила очі розміром по 2$ і вона така: ітс окей іф ю ар нот комвортабл
-
Мене коли дич питали, типо" а в якій школі дитина вчиться", на кассі коли каву продавала я віджартовувалась (хоча в Тім Хортонсі вчать типо краще не жартувати, можуть не зрозуміти, але ж грубити теж не будеш).
-
Греат))) 😂
20 Jan 2023, 19:11
113594/377574
5 minutes ago