UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В армии кстати даже нет адаптированной под женщин формы. Так что да, мир где для женщин даже одежды нет это патриархальный мир
-
Доброго дня,хто знає хто здає кімнату або бейсмент з 1 липня на 2 особи,я і дівчина,або хтось може зможе взяти до себе пожити на 1-2 місяці допоки не працевлаштуємося і не знайдемо нову квартиру,якщо треба буде то за арену якусь або за комунальні послуги заплачу.Я зараз в Реджайні живу і працюю але планую переїхати. Дякую.
-
Всім доброго дня, підкажіть хто стикався, подав на заміну прав, українські забрали, але видані буди не давно так як в Україні подавав на відновлення, загубив, де категорія пише з 2012 року B , але прийшли права просто категорії не фул( що робити як підтвердити стаж водіння? Буду дуже вдячний!
-
Привіт всім! Здається кімната з 1.06 бажано для дівчинки біля станції Westbrook (1.3 км). Cedar Crescent SW. Квартира на другому поверсі, пральної машинки та сушилки немає в квартирі,є на першому поверсі спільна. Без домашніх тварин, та в квартирі не можна палити. 750 міс + ваша частина за електроенергію (та залог 500). Можно month-to-month, можно на довший срок. Є двоспальне ліжко з spring box, але немає матраса. Кого цікавить напишіть в лс, та пару слів про себе. Дякую😉😊
-
Продам: Матраси по 65$ Стільці по 15$ Стіл чорний 40$ Можлива доставка.
-
Так а зачем, если равенство Форма то универсальная 🤡
-
Ну тогда что не нравится? Девушки тоже имеют право служить 🥸
-
равноправие не равно универсальность
-
Ну так я и говорю Универсальная форма равноправная
-
вы видимо совсем не понимаете что значит равноправие 😑 женщины и мужчины должны одинаково оснащаться государством. и где же равноправие когда мужчины получают оснащение, а женщины нет
-
Никаких проблем от подмышек отламываешь сосульки и метаешь в противника
-
Военный должен уметь как стрелять, так и в рукопашный бой вступить В основном армия подразумевает физическую силу и крепость тела/нервов В этом плане девушки проигрывают, как бы они не старались Поэтому большинство причастных к армии женщин - это либо снайперши, либо разведчицы