UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! А хтось міняв регіон в налаштуваннях IPhone? Бо не дає користуватися деякими додатками. Я вичитала, що треба скасувати всі платні підписки, аби це зробити. Але не бачу інфо чи поновляться підписки після цієї зміни регіону. Порадьте, будь-ласка
-
В Испании собираются выпустить приложение для распределения домашних обязанностей) мб и сюда дойдет)
-
Опять Гордона искать? 😂
-
Доброго вечора скажіть, будь ласка, як оплатити штраф за паркування через інтернет? Не можу знайти де воно знаходиться конкретно? Або підкажіть де оплатити штраф у Калгарі особисто?
-
Доброго вечора скажіть, будь ласка, як оплатити штраф за паркування через інтернет? Не можу знайти де воно знаходиться конкретно? Або підкажіть де оплатити штраф у Калгарі особисто?
-
Всем привет Ищу соседку к себе в квартиру Район bridgeland ( 1 станция от центра) Новострой, включены зона отдыха, офис, барбекю, и отопление Оплата 825 я человека + коммуналка
-
Всем привет Ищу соседку к себе в квартиру Район bridgeland ( 1 станция от центра) Новострой, включены зона отдыха, офис, барбекю, и отопление Оплата 825 я человека + коммуналка
-
Доброго вечора! Маю таке питання, хтось може стикався, чи можливо підтвердити 2-х річний досвід для Alberta opportunity stream, будучи в Україні підприємцем(роздрібний продаж мобільних пристроїв). Маю банківську виписку з підприємницького рахунку, та ще деякі документи, що підтверджують діяльність. А в Канаді,наприклад, влаштуватися в ту саму сферу та податися по програмі? Чи підприємницький досвід не підходить?