UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Озеро на Гленмор, там з одної і з другої сторони є станції з каяками
-
Меня хватило только на один сезон Люцифера. Так как сериал жёстко не оправдал моих ожиданий
-
А хто підкаже: якщо професія тут і вдома відрізняється пр назві,але обов'язки, скіли такі ж самі,то це підійде до отримання ПР ? І як взагалі має виглядати той референс?
-
Можна через рік фулл тайм
-
Доброго дня! Підійде! В нас так само, 3 дні від виїзду з Києва до літака. Вважається, 48 годин до перетину кордону. Зараз неможливо доїхати нормально, вони це розуміють.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, обов’язково треба працювати по профілю своєї освіти для отримання PR? Якщо в мене освіта технічна, а працюю я в маркетингу, так можна подаватися? Дякую!
-
Дякую!
-
Ну такое. Я ждала короля зла, демона всех демонов, а получила какого-то слюнтяя
-
Всім вітанячка. Цікавить інформація про перетин кордону особам з інвалідністю. Хто вкурсі що та як, та які мають бути документи? Наперед дякую.
-
На сайте дпсу все детально описано
-
Так я те читав. Але цікавть питання. Наприклад в мене посвідчення у вигляді книжечки а є ще плачтикові, чи є різниця? Просто вже наслухався різних страшилок. От і хочу розпитатися можливо хто вже має схожий досвід.
-
Дякую
-
Анатолій, добрий день. У чоловіка посвідчення книжечка старе, показав його та довідку мсек, питань не задавали. Але це було в серпні минулого року. Можливо щось змінилось