UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо)
-
Прям босиком или в шлепках?
-
В квартирі тепло. При -11 на вулиці виключене опалення. При -20 -30 включаю,в вітальні 23 тепла,в спальні холодніше,десь 20,бо вікна пропускають,але я люблю свіжість. Коли ми в селі казали ,що нам холодно, дідуля з діловим виглядом дивитися на термометр і виносив вердикт: 18 тепла - найкраща температура 😁. В селі завжди спали під перинами,в місті відігрівалися, а тепер я сама як мій дід,в +22 мені спати некомфортно.
-
Да, все ваши данные, в том числе и активность, будет храниться на сервере далеко от вас, и в случае чего, западные спецслужбы одним обращением могут получить абсолютно всю информацию Работает вроде в рамках этакого «союза» в этой сфере, там и канада, и куча стран ес(кстати не все), но что-то мне подсказывает при особом желании спецслужбы получат все, что их интересует
-
Зимою чомусь не літає
-
Тільки 3
-
мені подобається скайсканер. Можна виставити цілу країну і на весь місяць. Наприклад, Чехія-Канада січень
-
дотстаточно днс резолва домена и последующего повторного резолва / обращения к конкретной ссылке (видеофайлу например). для этого не нужно анализировать трафик, и тем более его хранить. и обычный впн тут не поможет если он отдельно не сконфигурирован под подобные штуки
-
кто вам сказал что GDPR что-то запрещает? он регулирует и назначает ответственных, не более
-
У мене в дружини такі, спеціально перед приїздом взяла міжнародні польські (така додаткова книжка до пластику). Ходили з ними, показували і питали у працівника реджистрі скільки може їздити. У відповідь почули - рік. П.С. Жодну скриньку пандори відкривати не хочу, тим паче сперечатись. Просто ділюсь досвідом 😅