UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Tyler Shandro has asked if some the Ukrainian evacuees could volunteer with his campaign on May 26. They would help out with dropping literature at the door and this does not require a car or a knowledge of English. This is better for young people since they will be walking for at least couple of hours. We have three shifts 10AM, 1PM, 5PM. We are located at 9805 Horton Road SW. Please message me “✅” if you are available to come help!
-
-
хлопці та дівчата маю таке питання чи стикався хтось з подібною ситуацією ще коли були у Польщі, то відправили пакунки поштою до Канади на адресу на якій ми жили спочатку. Але пакунки все ще йдуть, а ми вже змінили місце проживання. тобто треба змінити адрес доставки. чи робив то хтось ? і чи вийшло або як вийшли з цього курьйозу одразу скажу, що на гарячу лінію канада пост телефонував і до електронного констультанта теж звертався. може не вистачає моєї англійської, але наче як типу взагалі неможливо поміняти той адрес доставки...
-
Доброго вечора хочу купити зоно косарку не дорого якщо в когось напишіть мені будь ласка. Дякую
-
А адрес можна
-
Доброго вечора. Здаємо в суборенду дім на півтора місяця .з 15.06 по 1.08. Район SE. Дуже великий 1 поверх (кухня-студія,зал,офіс,с/в,пральня) ,на другому поверсі дві спальні з матрацами та с/в. Дві інші спальні будуть зачинені . Дім повністю мебльований. Бекярд виходить на парк Фішкріг та річку Боу.Ціна 2000 за місяць +комунальні послуги+залогова сума,яка в кінці строку оренди повертається . Дім у дуже гарному ком'юніті . Шукаємо пару або сім'ю з однією дитиною, яка б змогла дивитись за домом та піклуватись. З лендлордом узгоджено .
-
Нет вкуснее еды чем пройти 25 км по дикому лесу 🤭
-
Та суть не в нем )
-
И первые глотки сока. Или ещё что то такое. И прям кайфуют