UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Щось по чату про міжнародні права тільки одна згадка і то без відповіді
-
Кто-нибудь знает какими рейсами можно прилететь из Праги? Может кто-то летел оттуда
-
Скористуйтесь пошуком по чату, бо зараз відкриєте скриньку пандори 😁
-
Чи хтось в курсі чи можна їздити на польських міжнародних правах більше 3 місяців?
-
www.tipspersonnel.com/job-seekers
-
Latest vacancies from TIPS
-
McDonalds
-
ХТО СЬОГОДНІ БУВ НА ЯРМАРКІ ВАКАНСІЙ , ?? БО Я НЕ ВСТИГ ЧИ БУЛА ЯКАСЬ РОБОТА В КУХНІ ??? Дякую
-
логично, я не сомневался, но вот как-то захотелось спросить. спасибо)
-
Все ОК, це ваше майно, а не дохід. Не оподатковується
-
Як правило перевірки банк здійснює до того як зараховувати гроші собі на рахунки
-
ага
-
Я думаю це не проблема, якщо банк вже ці гроші зарахував собі
-
Для тих это цікавився роботою сантехників, електриків та спеціалістів з опалення чи щось таке, потрібне водійське посвідчення та бажання вчитися, надають тренінг. Побачив на ярмарці, більше нічого з цього питання не знаю!
-
суммы невеликие совсем)
-
машину продали без меня удаленно и мне деньги скинули
-
Якщо це просто переказ грошей, не інвестиції, чи цінні папери і їх отримали ви раніше ніж приїхали до Канади то все ок
-
до речі краще сплатити податки за них в Україні, якщо там велика сума, тому що коли вирішете вивести ці гроші у Канаді, то банк перевірить звідки вони, коли були заведені і може запитати документи, що ви сплачували усі податки за них. Якщо ні, то може бути додаткове оподаткування під час їх виводу
-
До приїзду ви не були резидентом Канади і мали сплачувати податки на інвестиції в тій країні де жили до того
-
то есть я их не тут заработал. то что тут заработал есть инвойсы - по ним отчитаюсь само собой
20 Jan 2023, 19:11
11538/374976
20 minutes ago