UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, шукаю сусідку на своє місце , з 1 червня можна заїхати, квартира нова та з меблями, 1 бедрум (кухня студіо і спальня), рахунок пополам - 825 з людини плюс коммуналка і інтернет, в ціну включений лаунж, зона барбекю, офіс. Район Bridgeland на трейні то є 1 станція від сіті хола, тобто близнько центра, до трейну пішком 2 хвилини. Пишіть в лічку, буду рада відповісти.
-
Всім привіт, порадьте якийсь хороший відбілювач для одягу☺️
-
Всім привіт👋 ✨Виробляю з епоксидної смоли цікаві речі, які вирішать проблему «що подарувати» назавжди (всі вироби можуть бути в різних кольорах і тематиках): • Настінні годинники на різну тематику;🫶🏻 • Дзеркала настінні або в повний зріст;😍 • Магніти на холодильник з патріотично-тематичними фотографіями або з вашими особистими;😎 • Дармовіс(брелок) на ключі може бути патріотичним, або ж з вашим номером телефону в разі втрати; 🔥 • Дармовіс(брелок) який кріпиться на ошийник для вашого улюбленця з його іменем 🤩 або вашим номером телефона(сподіваюсь, що це не знадобиться)🥺 • Картини з різними цитатами письменників, мотиваційними фразами тощо. 💌 10% від продаж йде на ЗСУ Буду чекати в особисті повідомлення Всіх обіймаю, все буде Україна 🫶🏻🇺🇦
-
Ну это не район, а город другой, фактически.
-
Зрозумів дякую
-
А вообще да, там хорошо.
-
Я тоже люблю, но у меня 2 но. Если я долго сплю,то,1- потом чувствую себя какой-то разбитой и 2- быстро заканчивается день . А так в 7-8 проснулась,много дел переделала и день длинный. Ну это при условии,что уснула не в 4-5 утра ,как у меня было первый год после начала войны. Просто не могла спать даже если сутки не спала
-
Я пытался выяснить этот вопрос по телефону, но сказали, что есть только размер ручной клади, а взвешивать её никто не будет. В общем, весил мой рюкзак 15-20кг и там было много железа. Его даже открывали и проверяли. Но за вес так никто ничего и не сказал. Всё прошло хорошо.