UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Народ всім привіт, підкажіть будь ласка можливо хтось продає або знає де можна купити недорого мультиварку, ми поки живемо у готелі а карапуза треба норм годувати.
-
Дівчатка та хлопці, підкажіть, будь ласка, якщо сину (17 років) в аеропорту Калгарі дали візітор рекорд (навіть не стаді перміт), після проходження медекзамену, щоб зняти обмеження, я маю подаватися для нього на стаді перміт чи ворк перміт? Чому питаю, дитина хоче працювати влітку, без ворк перміту його нікуди не хочуть брати, отже треба податися на ворк перміт без обмежень, але якщо йому дадуть ворк перміт без обмежень, чи може він тоді вчитися в школі (йому ще закінчувати 12 клас) та поступати в універ чи коледж не маючи стаді перміту, маючи лише візітор рекорд и ворк перміт без обмежень(якщо його дадуть)? Чи може одразу податися і на ворк перміт і на стаді перміт для сина? Чи так можна робити? Геть заплуталася…
-
Я сначала не понял:-)
-
На маркетплей бу . Kijiji бу. В любом магазине техники новую . Амазон . Walmart. Best buy. Просто гугл.
-
Как у нас время называется, PMT?
-
Я тоже слышал про 3 вроде как. Надеюсь это так 😅
-
Сколько лет минимум должна быть зарегистрирована компания в Альберте для того чтоб подходить под PR?
-
У меня там 4 рабочих (смена 10 часов) и 3 выходных. В теории, должно подходить. У меня это все равно как фулл тайм считается