UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Для всего остального есть еще Амазон прайм за 10$🤣
-
І як воно працює?)
-
іноді рулєтка спрацьовує в плані "взяли й перевірили" - це ж один із принципів спростереження виконання закону. типу, щоб всі дотримувались. хоча да, за один фільм загалом нічого й не буде
-
так а воно все разом і працює.
-
мы за 5 месяцев тут пока только 1 фильм посмотрели)это друг киноман спрашивает, который постоянно все смотрит
-
"особенные"..немецкие. или про пражское такси.. If you know, what I mean
-
Чтобы за вас так плотно взялись
-
Это надо какие-то особенные фильмы качать и смотреть
-
з опаленням загалом ок. зараз за бортом -25, в приміщенні +20, бо мені так комфортно. з роботою коли як, залежить від вашого рівня англійської, професії
-
Доречі, гідру накрили використовуючи соціальну інженерію і жадібність модераторів, а не через проблеми шифрування в даркнеті)
-
За один фильм никто такое делать не будет
-
Чтобы отследить надо либо иметь доступ к серверу либо мониторить каждый байт трафика .
-
Бесплатный сыр бывает только в мышеловке (с)
-
та аби там було все, що треба. а то ж іноді починаються танці з бубном і пошуком де офіційно подивитись щось. але так, я теж за те, щоб заплатити і не паритись питаннями законності
-
Доброго дня я тут новенький планую переїхати у ваше місто підкажіть будь ласка як у вас з отопленням помешкань? І чи важко знайти роботу?
-
я особисто не збиралась. заглибитись в це хочу, але не зараз. загалом рівня знань з кібербезпеки вистачає, щоб не думати, що впн - це "мене ніхто не бачить"))
-
Вообщем хочу поделиться адресами, может кому-то нужно именно сейчас Анализ крови по этому адресу 2681 36 St NE, Calgary, AB T1Y 6H6, под номером 3, БЕСПЛАТНО, желательно с апойтментом, а можно и без, очередь +- час,два И X-ray 178 96 Ave NE, Calgary, AB T3K 6G4, Beam Radiology, можно без апойтмента и так же бесплатно.
-
Как по мне, то лучше 20$ в месяц платить за Нетфликс и не париться
-
тут навіть на 20 баксів кешбеку в магазі треба податок платити, тому краще уточнювати все з бухгалтером толковим. (у мене нема, теж шукаю)
-
тут ще питання чи потрібно з цих отриманних на картку грошей платити якийсь податок, і чи будуть якісь питання про походження цих грошей
20 Jan 2023, 19:11
11657/375650
about a minute ago