UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю шановна громадо,хто планує найближчим часом летіти до Калгарі з України чи Європи і зможе за винагороду привезти 4 опаковання нерецептурних ін'єкцій. (Нажаль їх у Канаді немає а з аналогами я ніяк не розберусь ) Або може хто зможе допомогти чи дати пораду у цій ситуації. Потрібні ліки Mucosat neo. Якщо хто знає де взяти або як доставити буду вдячний за пораду
-
Завтра їду дивитись, але в подібному dayhome в тій же агенції $980 в міс, включая їжу і т.ін. Мінус грант $300 і субсидія $266, по ітогу $414.
-
Один нехороший человек аннулировал мой номер телефона, который конечно же был подвязан абсолютно везде. В файдо сказали что восстановить его невозможно, но это такой трэш для меня, что я отказываюсь в это верить . Может все же можно что-то сделать? А то я даже не представляю с чего начать и куда бежать чтобы изменить данные свои
-
Да все равно это странно)))
-
Уги на девочку.Размер 7
-
Он мог быть на него зарегистрирован
-
В сибс 5-6 дней, а вот в тд сразу же
-
зараз намагаюсь це зробити, але в CRA, наприклад, автентифікація через телефон. Поки не виходить навіть увійти, не те щоб змінити(
-
Мені здається, що найголовніше-одразу змінити номер у всіх банках та фінансових установах, які у вас активовані. Спробуйте через їхній сайт або додаток, в якості MFA використовуйте імейл. Також для інтерак трансферів бажано завжди зазначати імейл, а не номер телефону, тому що номери тут гуляють між людьми, і ваші трансфери можуть піти на колишніх користувачів