UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Telus кращий, але самий дорогий. Shaw більше пінг, але за 50$ 500 мбіт.
-
Как водичка?
-
Доброго всім дня, чи може хтось поділитись інформацією, який краще інтернет стаціонарний провести?
-
Спробуйте глянути на Гугл картах, я вам на словах не поясню
-
Купил bbq, и столкнулся с такой проблемой.Может кто подскажет какой именно переходник и кабель покупать? Кабель тоже нужен для длины.
-
Ск градусов примерно?
-
Ребята, завтра кто-то хочет завтра поработать грузчиком один день за 20 в час?
-
Супер! Ще б адресу...
-
Подскажите страховка долго делается? И можно ли ходить к доктору бесплатно пока нет карточки страховки?
-
Оформляется в реджистри. Затем 2-3 недели. Есть способ до прихода бумажной карты выяснить номер раньше и его принимают у докторов. Без страховки бесплатно не работает.
-
Не безкоштовні,а по карті альберта бенефітс.
-
А где это реджистри находится?
-
Купил bbq, и столкнулся с такой проблемой.Может кто подскажет какой именно переходник и кабель покупать? Кабель тоже нужен для длины.
-
Ні, ви не вірно мене зрозуміли. Я намагаюся тільки відповісти на питання. У мене є немало клієнтів, корпорацій які так працюють по всій Канаді. Мені, як бухгалтеру приходиться надавати такі листи робітникам (employment letters) своїх клієнтів. Тому мені трошки відомі ці вимоги.
-
Нашел вот здесь куча www.alberta.ca/ahcip-registry-locations.aspx#ab-locations0
-
Доброго дня Підкажіть будь-ласка, я десь читала в одній із груп, що можна дитині від 9ти років пройти тест (кажись сейфхом), та получити сертифікат, що може залишатися дома один. Не підкажете, де його проходити? Та правильну назву цього теста?
-
Добрый вечер. Детскую кроватку никто не продаёт? Спасибо
-
Всім привіт. Хлопці , плануємо підсилення складу нашої української футбольної команди у Калгарі. Нам потрібно 5 гравців. Запрошуємо на перегляд на тренування. Як відберемо п'ять футболістів, перегляд закриваємо. Зацікавлених прошу писати в приватні повідомлення.
-
В любом. Ближе к месту проживания
-
Я играю
20 Jan 2023, 19:11
117339/375136
21 minutes ago