UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А дайджест цікавостей на завтра: 30 May 19:00 Циркове шоу Королівський Канадський міжнародний цирк дає феєричне шоу
-
Это не "бац, и сделали", это работа группы людей, представляющих интересы украинцев в этой стране. Равно как и CUAET. Выборы вот прошли - хоть кто-то свою помощь предложил тому же КУКу? Ходит волонтерит на постоянной основе? Тогда не понятно откуда такие ожидания
-
Всім привіт! Чи є тут хто працює в fido або вже розібрався з першою оплатою та може допомогти, є декілька питань? Дякую
-
@am0nshi
-
Всім привіт. Приїхали мені буквально вчора з Аліекспресу навушники. Sabbat x12 ultra. Я з такими два роки відходив, но нажаль загубив кейс, тому прийшлось замовити нові. Нажаль, по помилці приїхали вкладиші а не затички. Дуже погано фіксуються з моєю вушною раковиною. Купляв за 70 баксів. Віддам за 60, бо хочу замовити вже ті самі но з заттчками. На ютубі дуже багато оглядів цих навушників, звук і мікрофон дуже хороший.
-
Доброго дня, продам біле ліжко з 4 висувними шухлядами для зберігання речей. Ціна 200. Може йти у комплекті з квін матрасом. Ціна матрасу 80. Можлива доставка. За деталями будь ласка в приват.
-
Доброе утро! У меня вопрос к тем, кто посетил это цирковое шоу: стоит оно наших времени и внимания ( весеннее шоу с динозаврами- какое-то недоразумение)?
-
Доброго дня, продам матрас, бокс та металевий підрамник. Ціна 150 + доставка. За деталями в приват.
-
Ну-ка, подскажите с Enmax. Обязательно ли звонить, чтобы они перевели счета за свет на меня, а не на лендлорда? Пытался создать аккаунт для себя онлайн, там требуется ввести номер аккаунта и site ID. Ввожу те, который в счётах - пишет, что уже такие зарегистрированы и нельзя их использовать ещё раз.
-
У мене договір від 17.02. Мені виставили рахунок 27.03 але він був на -51$. Я комусь давала посилання на реферал. Enmax надсилав повідомлення, типу дякуємо, вам зараховано … Тобто гроші не знімались. Сьогодні прийшов рахунок на 34$. Оплатити потрібно до 19 червня. У мене 2х кімнатна квартира з електроплитою. Я багато чого запікаю в духовці. Пральної і сушильної машинки не маю. Отже, умовно кажучи, за квітень і травень 34$. Так що я також не дуже зрозуміла як формуються рахунки .
-
Скоро прийде рахунок. Але вони нікуди не спішать.