UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Лучше позвоните
-
У мене договір від 17.02. Мені виставили рахунок 27.03 але він був на -51$. Я комусь давала посилання на реферал. Enmax надсилав повідомлення, типу дякуємо, вам зараховано … Тобто гроші не знімались. Сьогодні прийшов рахунок на 34$. Оплатити потрібно до 19 червня. У мене 2х кімнатна квартира з електроплитою. Я багато чого запікаю в духовці. Пральної і сушильної машинки не маю. Отже, умовно кажучи, за квітень і травень 34$. Так що я також не дуже зрозуміла як формуються рахунки .
-
Первый счет нам пришел месяца через полтора
-
Скоро прийде рахунок. Але вони нікуди не спішать.
-
У меня с енмаксом тоже непонятно че-то я зарегистрирован с 10 апреля а счёт до сих пор по нулям
-
Нам за двобедрумну з 5 квітня прийшов на 50. Електроплита, духовка, фен от і все, здається
-
нам сегодня пришла квитанция тоже, тоже немного не понятно ,был реферал на 50$ и от провинции скидка 25$ ,на счету стоит остаток 18 $ ,и пишет уплатить 19 июня и вот не понятно ,сняло и с реферал и провинц скидки что ли ,сколько в итоге тогда у нас счёт был ,написано вроде и 100 киловат не намотали
-
Здається кімната в бейсменті. Повністю мебльована. Доступна до заселення вже. За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, в приватні повідомлення
-
Привет участникам 👋 Ищу девушек-менеджеров в США кто имеет опыт в продажах. Работа удалённая. График 5/2 или 2/2 Просьба отклинуться в ЛС.
-
Привет участникам 👋 Ищу девушек-менеджеров в США кто имеет опыт в продажах. Работа удалённая. График 5/2 или 2/2 Просьба отклинуться в ЛС.
-
-
Флюорографія теж там є?
-
Доброго ранку! Можливо хто підкаже. Де можна заточити ножиці манікюрні для кутикул або де придбати нові. Можливо вже хто знає якісний перевірений бренд. Потрібні для домашнього використання,а не для роботи. Але гарної якості,а не для використання на декілька разів. Дякую!
-
Підскажіть будь-ласка, можливо хтось перевозив собаку більше 8кг у багажному відділі. Як це взагалі відбувалося? Чи собаку віддавати потрібно разом з багажом, чи як?
-
Дякую
-
Тільки кров
-
где-то читала ,что летом возможно выгоднее не фиксированный ,а плавающий тариф ,возможно кто-то знает?
-
Мої вітання всім. Підкажіть, куди потрібно написати, що я вже знайшов працю? Мені казали, якщо я брав пільги від держави на знижку в транспорті, то потрібно доповісти
-
Скажіть будь ласка де можна здати флюраграфію без запису?
-
Я подозреваю, это довольно сложно?
20 Jan 2023, 19:11
117443/376263
7 minutes ago