UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ПРОСИМО ПРО ДОПОМОГУ!!! Мій чоловік Іванців Антон був тяжко поранений в бою під Бахмутом. В лікарню ім. Мечникова його доставили в комі. Була велика втрата крові. Йому відірвало руку і ногу, множинні осколкові поранення та множинні переломи. Далі….ампутували ще одну руку. 09.05.2023 його евакуювали в лікарню м. Київа. Почалися щоденні операціі. Скільки їх ще потрібно буде не знаємо. Лікування та реабілітація буде тривалим та дороговартісним процесом. На разі Антона перевели з реанімації. Стан стабільний. Майже кожного дня проводяться операції та різні процедури. На теперішній час: Дістали з щоки 7 осколків; Сформували кукси для протезування; Пластичні операції; Шукаємо різні варіанти програм протезування, в тому числі подали запит у МОЗ. Світ тримається на небайдужих людях і ми безмежно вдячні вам!!! 💳Номер картки 4132827015597361 Іванців Антон Банка сестри Руденко Анастасії 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5vQTCvoEjW
-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ПРОСИМО ПРО ДОПОМОГУ!!! Мій чоловік Іванців Антон був тяжко поранений в бою під Бахмутом. В лікарню ім. Мечникова його доставили в комі. Була велика втрата крові. Йому відірвало руку і ногу, множинні осколкові поранення та множинні переломи. Далі….ампутували ще одну руку. 09.05.2023 його евакуювали в лікарню м. Київа. Почалися щоденні операціі. Скільки їх ще потрібно буде не знаємо. Лікування та реабілітація буде тривалим та дороговартісним процесом. На разі Антона перевели з реанімації. Стан стабільний. Майже кожного дня проводяться операції та різні процедури. На теперішній час: Дістали з щоки 7 осколків; Сформували кукси для протезування; Пластичні операції; Шукаємо різні варіанти програм протезування, в тому числі подали запит у МОЗ. Світ тримається на небайдужих людях і ми безмежно вдячні вам!!! 💳Номер картки 4132827015597361 Іванців Антон Банка сестри Руденко Анастасії 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5vQTCvoEjW
-
Питайте
-
Супер, дякую 😊
-
Привіт, не знаю на скільки це побутове питання, але думаю багато хто знає а я не знаю) сортую сміття, окремо пластикові пляшки, пляшки з під соку, великі пляшки з під молока. Питання, ці пляшки можна стискати щоб вони менше місця займали? Мити обов'язково? Кришечки окремо?
-
Сноуборд 450$ майже новий з чохлом
-
Привіт, я просто хотів запитати про подані мною документи для AOS: 1. Я скористався 24-місячним закордонним досвідом, який я маю в Польщі як фахівець з інформаційної системи NOC, завантажив свої банківські перекази від роботодавця + трудові договори. Тільки для останньої роботи я додав додатково рекомендаційний лист. В Альберті, працюючи в ІТ з березня системним інженером, я вибрав програмний код noc для комп’ютерного інженера. Що ти думаєш про це? Чи відповідає мій досвід роботи вимогам програми? У вимогах я не бачу, що «це має бути один роботодавець, який працював 24 місяці»
-
Всем привет) у кого у мужа золотые руки и есть два три дня свободных) канадка ищет кого то , кто сделает некоторые мужские работы по дому и двору) платит наличными )
-
В зоопарке делал
-
Може щось до дня Києва?