UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А. Понял . Я увы на английском не бэмэ нормально. Спасибо)
-
Пишіть ваші питання.
-
Розмір рами?
-
Всім привіт! Потрібно поміняти дитині візитор візу на стаді. Поділіться, будь ласка, посиланням)) Буду дуже вдячна!
-
По-моему, как раз всё так
-
Продам 2 стула . Цена вопроса 25 $
-
Здраствуйте. Продаётся холодильник для косметики . Все размеры на фото . Цена 80 $ Возможный торг
-
Не совсем понятно, что вы имели в виду. Но, да, совсем не обязательно работать на одного работодателя. Нужно проработать 24 из 30 последних месяцев по одному и тому же NOC. В эти 24 месяца может входить и канадский опыт, и опыт за пределами Канады.
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка якою службою необхідно відправляти лист на бенефіти?
-
Надсилала через Канада пост)
-
Та вони дають адреси ,де його зробити. У вас має бути.
-
Дякую
-
Доброго дня розкажіть будь ласка деталі
-
Доброго дня! Шукаю роботу вже місяць, але дуже складно. Маю опит роботи у housekeeping, але машини нажаль не маємо. Може хтось працює у готелі і може мені допомогти з роботою, буду вдячна.
-
Навіщо? З візітор дитина спокійно вчиться в школі
-
Всім привіт, знаходжуся у Калгарі, шукаю роботу. Є опит на будівництві (не майстерські роботи), маю водійські права, бистро навчаюся, відповідально ставлюся до роботи. Рівень англ на низькому рівні.
-
Які курси безкоштовні з англ. Маєте у Калгарі?
-
Нужно иметь письмо из вуза,чтоб получить стади пермит. На каком основании собираетесь его получать,если не будет письма? И соответственно надо будет обязательно учтьься
-
-51 це була переплата,так зо не радійте що мало. Ми платммо 75-80 в місяць
-
Тоді ворк перміт потібно,а не стаді. Стаді для коледжу і уніаерситету
20 Jan 2023, 19:11
117667/374876
2 minutes ago