UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
у нас так же. $80 даунтаун 2B2B. стиралка + сушилка, кухня + посудомойка, телевизор, монитор, 2 увлажнителя
-
В мене немає стрів лик,сушилки, посудомийки і зволожувачів) але я вже змирився…
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Доброго дня! Як забукати консультацію з Таня Карбованець? На сайт писала, навіть автоматичної відповіді не отримала.
-
Привет,барберы есть тут? Если да напишите в личку плиз)
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/apply.html
-
Хтось володіє інформацією є така можливість оформити сін номер онлайн ? Не відвідуючи ніякі структури ?
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Calgary Transit має lost and found. Boots там.
-
Ананасовый сок?) Вечер будет удачлив..
-
С холодильничка, божественно 🤤🤤🤤
-
Добрий день. Вибачте, а якщо чоловік старше? Він охайний, спокійний без шкідливих звичок. Англійська на дуже високому рівні
-
Все правильно! Всё остальное - тлен!
-
Я ж не канадец😁😁😁
-
Вечер здорового сна 😁
-
Де видають чи збирають надходження меблів? Раніше то був http://www.ukrainian-donation-centre.ca
-
Хелоу ,хау аре ю ? 😊
-
А если готовы ездить То во freestone produce Очень дешёвые овоши и фрукты Во freshco тоже хорошие цены и гречка дешевле всего )
-
Здравствуйте, предоставляю подработку - пишите
-
Это персик
20 Jan 2023, 19:11
118481/372412
30 minutes ago