UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет, просто долго жду, решила написать. Она нужна была, но в клинике пробили и нашли её номер
-
Ну не все
-
Подскажите, пожалуйста: моя знакомая подались на визы cuaet, их одобрили в октябре 2022 и только потом она осознала, что у ребёнка паспорт заканчивался в январе 2023. Они не отправили паспорт на вклейку, а сейчас она заказала ребёнку новый паспорт и хочет понять, можно ли как-то получить таки визы. Можно ли перезаказать ребёнку визу на новый паспорт? Нужно (или можно ли) ей заново переподаваться на визу, ведь месяц, который давался на вклейку, давно истёк. И вообще, есть ли какие-то шансы по программе cuaet
-
Первые выходные когда я могу, а все решили не прийти
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
Доброго дня. Підкажіть з якого віку реально можуть працювати підлітки? 16 буде в кінці літа, а в більшості оголошень лише після 16
-
Подумав, не знаю, кого б порекомендувати. Вступна програма - то ніхєровий об‘єм роботи 🙂
-
Если номер есть - то все в порядке, скоро прийдет)
-
Ти можеш подаватись на любу роботу, тобі не зможуть відмовити із-за віку. То була б діскрімінація
-
Вітаю! Відкриті вакансії: повар, офіціант в готелі Radisson Calgary. Відправити резюме можна на what’s/telegram +14036715701 Борис
-
Для деяких домашні улюбленці як діти, тому недивно. Хоч смійся, хоч плач, в нашої свінки мор. померла сестра, і тепер ми по черзі її розважаємо, бо це такі тварини, які люблять компанію.
-
Дякую звичайно за пораду, але навчання= майбутнє дітей стоїть на першому місці у всіх свідомих батьків.
-
Може у банк, розкажіть потім що сказали.
-
Сто процентов. Я выше так и написал. Suum Cuique
-
А що можна зробити з розірваними купюрами? Міф про те,що вони не рвуться розвінчано😂. Навіть не знаю,як вони розірвалися. Дві по 5$
-
А може кожен сам вирішує, хто ми такі щоб судити... кому потрібні діти, кому ні.
-
Ох,ті діти.
-
Ви обережно, якщр він буде пропускати школу, в вас будуть проблеми, а так звичайно що до праці треба привчати.
-
Может ещё одного ребенка родить? Свинки сразу отойдут на задний план ...
-
Всім привіт ) в кого вже є досвід вакцинації від сказу собаки в Калгарі Підкажіть нормальну, недорогу клініку , будь ласка)
20 Jan 2023, 19:11
118548/372893
3 minutes ago