UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
То ти з молоддю не спілкувалась. Савецкіх наративів менше, ніж в мого покоління, але ще досі багато. Є навіть пєздюкі по 14-15 років, які розказують, яка освіта класна в совку була
-
Всі діти дуже різні. Кажу вам як вчитель початкових класів.
-
Латиноамериканки
-
Есть предпочтения ? Канадок не рекомендую
-
Я б із задоволенням сидів з дитиною та готував, а не оті ваші всі мітінги та переговори
-
А чому така логіка? Можна працювати більше,але заробляти менше,бо різні спеціальності є. Мене вона дивує. Знайома сказала,що її чоловік каже так само,що хто меньше заробляє, той і все по дому робить. А вона ледве ноги після роботи волочить,та ще й і готувати як в ресторані має. А чоловік айті з дому працює і в 3 рази більше отримує. Я готую,бо мені приємно готувати і пекти для своєї сім'ї, але якщо я не хочу чи змучена ,то піду і куплю вареники чи піцу і ніхто мені ні слова не скаже.
-
Такие дела Я в целом планирую встречаться не с девушками с СНГ
-
Только тьі в єтой стране, не можеш решать. У меня друзья геи хотят усьіновить ребенка, тут приперлись гомофобьі и рассказьіват кому что делать 🤬
-
Насколько долго ждать?
-
Не питай ее неадекватность. Она же этим живет
-
Та взагалі то таке. Обидва працюють на одній посаді, заробляють однаково. Давайте ідеальні умови візьмемо
-
Нет, не срать. За всех не говори.
-
Ну если вопрос со временем - то тут логично, что с ребенком сидит тот/та, у кого больше времени свободного. Это ж несложно:-)
-
Ровно как мне на тебя
-
Я мала на увазі, чи багато жінок погодились на таке, що чоловік буде вести господарство. ) Ну, вас двоє тепер
-
Єхх, ну что ж вьі так) Михаил.
-
Самореалізація, перспективи
-
Ну это не свидание, потому что у меня форс-мажор случился и надо было ехать быстро
-
А в чому різниця?) Гомосексуалісти що там, що там)
-
Ну тяжесть не влияет ? Тяжелей тоже относительно. Тяжелей морально, тяжелей физически
20 Jan 2023, 19:11
118962/372058
3 minutes ago