UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По идее не должно быть разницы
-
Глум я б попробовал. Много слышал, но не видел
-
SAMSUNG обычный с пультом Диагональ 39 $45
-
SAMSUNG Smart TV с пультом Диагональ 29 $89
-
Ой да:-(
-
Меня что-то после мобильной дьяблы отвадило, донатная помойка
-
Ну доплевелы после максимального.
-
Парагон это?
-
Не не, после 50 там парагон, как в 3 диабле
-
Ого
-
Детское автокресло доступно 9.06 От0 до 4 лет Фиксируется в обе стороны Система Isofix $89
-
Hi there! Канадська сімейна компанія шукає двох працівників, які ⁃ мають досвід водіння бусів ⁃ знають англійську на рівні B1 і вище ⁃ готові як водити авто, так і обслуговувати клієнтів разом з дружною командою інших співробітників (українці і канадці) Компанія пропонує ⁃ ЗП 17-18 доларів + чайові ⁃ Безкоштовна їжа та напої під час роботи ⁃ Фул-тайм, парт-тайм Пишіть, будь ласка, в особисті повідомлення коротко свій попередній досвід, рівень англійської, та можливості по графіку (або відправляйте резюме)
-
Пропоную послуги няні у вас на дому (за домовленістю у мене). Працюю з дітьми від народження і до 12 років. Якісно проведений час з дитиною гарантую (мінімум мультфільмів — максимум ігор та розвиваючих занять). Наразі зараз вільні пн, вт, ср, чт, пт з 9:30 до 17:30. Інші години роботи і робота в вихідні дні обговорюється додатково. Відкрита до роботи в Downtown та Bridgeland. Маю гарний досвід роботи з дітьми. Моєму сину 2,5 роки. Також за домовленістю можу виконувати хатню роботу. Оплата 8год/120$