UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Hi there! Канадська сімейна компанія шукає двох працівників, які ⁃ мають досвід водіння бусів ⁃ знають англійську на рівні B1 і вище ⁃ готові як водити авто, так і обслуговувати клієнтів разом з дружною командою інших співробітників (українці і канадці) Компанія пропонує ⁃ ЗП 17-18 доларів + чайові ⁃ Безкоштовна їжа та напої під час роботи ⁃ Фул-тайм, парт-тайм Пишіть, будь ласка, в особисті повідомлення коротко свій попередній досвід, рівень англійської, та можливості по графіку (або відправляйте резюме)
-
Пропоную послуги няні у вас на дому (за домовленістю у мене). Працюю з дітьми від народження і до 12 років. Якісно проведений час з дитиною гарантую (мінімум мультфільмів — максимум ігор та розвиваючих занять). Наразі зараз вільні пн, вт, ср, чт, пт з 9:30 до 17:30. Інші години роботи і робота в вихідні дні обговорюється додатково. Відкрита до роботи в Downtown та Bridgeland. Маю гарний досвід роботи з дітьми. Моєму сину 2,5 роки. Також за домовленістю можу виконувати хатню роботу. Оплата 8год/120$
-
В будь-якому випадку я б при нагоді в 4 пограв, бо грав в усі з першої частини, це як згадати часи коли "трава була зелена, і х...хм стояв"
-
Всім привіт шукаю постійну роботу від 15доларів час без різниці яка кухня будівництво і тд знання англійської А2
-
-
Поищи в поиске
-
НАкидайте страхових фірм для авто зі знижками для українців