UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я після Києва вагався брати білети в Европу перші декілька днів, бо тут ну дуже специфічно все
-
Інший менталітет, ритм життя, погляди на життя, розуміння базових речей як воно працює
-
Дивлячись що ви маєте на увазі під життям. Я трошки подорожував, багато де
-
Напевно через те, що мені пише багато людей 😅 Пишу вам
-
В шаге от того чтобы начать вас шипперить 😄
-
Звучит очень мило))
-
Не знаю про иначесть, я себя здесь чувствую как в Украине) Ну разве что в Украине по улицам бегают не кролики и койоты, а крысы и бездомные собаки.
-
я в Києві був втричі продуктивніший, ще й пьяничить встигав як останній алкоголік 😄
-
⛪ Відкрита черга до собору св. Володимира на 3 червня. ➡️ Наразі донейшен при соборі допомагає лише з сервісами (волонтерськи організації по суботах) та їжею для новоприбулих ➡️ Будь ласка, зверніть увагу на те, що: за особливих обставин ми надамо обмежену допомогу з предметами першої необхідності. ➡️ Щоб отримати допомогу, ви повинні мати підтвердження щодо виїзду з України після 24 лютого 2022 року та відповідати одній з нижченаведених категорій: 1. Люди похилого віку. 2. Одинокі матері з дітьми. 3. Сім'ї з двома і більше дітьми. welcome.stvlads.com/
-
Мені здається,що ритм життя тут уповільнений,а тобі?
-
Думаєш,що на одне виходить?
-
Для девчат если что есть другие девчата )))
-
Я ж кажу,конкуренти дівчат😂
-
Ну і там все швидко, люди постійно кудись спішать. Тут всі пересуваються повільно,спокійно, навіть працівники в фастфудах повільно працюють,не говорячи про інші структури