UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І вам доброго дня) Я бачу що контакти є і вже написала на почту. Я ж інше запитую у людини
-
Добрий ранок! Якщо у дитини в письмі ,який потрібно роздрукувати стоїть work permit ,що офіцер їй видасть ? Чи це так і повинно бути?
-
Дякую дуже) 😉 вичерпно.
-
Але найбільше з західних регіонів захищають Україну і вже дуже багато загинувших. Не чіпайте таку тему і так г. .а багато. А нелегально виїзжали зі всіх регіонів, хто мав гроші, бо "заробляли" лікарі, воєнкоми, провідники, на кордоні та волонтери, які оформляли таких також волонтерами. Якщо копнути, то випливає багато чого. Але треба було бачити в церкві скільки за допомогою приходять чоловіків! І це не Польща, куди можна доїхати зі 100$.
-
Добрий ранок 😊. 🫢 там україномовні працівники, все пояснять і запишуть вас якщо вам це потрібно
-
Нас не взяли
-
Гляньте ще на почту, може у вас там якісь дані потрібно законфермити
-
Якщо не вб'є першим того, хто прийшов його і сім'ю знищити, то чи патріот, чи не дуже, не буде вже різниці.
-
Та ні, я ж не такий тугий) З сайтами та СРМ працювати вмію. Навіть цьому центру перед подачею писав, типу консультацію питав, а вони скопіпастили сторінку свого сайту і відправили мені поштою. Просто на відвали) А в процесі подачі проблема виявилась, написав їм двічі. 4 дні мовчать..) Обожнюю укр.державні сервіси🙂
-
Я загрузив всі доки і на наступний день вже запустив процес.
-
Чому ви вирішили що саме з західних регіонів найбільше людей захищають Україну? Це ваша особиста думка чи є якась офіційна інформація можливо? Дайте посилання тоді будь ласка
-
А можна статистику про кількість людей, що захищають?і да, під час АТО більше за все загинуло з Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей
-
Вибачте, ця тема давно затихла, навіщо Ви її знову ворушите ще й самі закликаєте цього не робити? Вириваючи окремі повідомлення з контексту розмови вони втрачають той сенс, який надавався.
-
Добрий ранок! Поміняє на той що треба тип візи.
-
Ну не знаю на счёт западной части 🤷🏻♂️ как то не очень себя они повели сдавая жилье в 10 раз дороже для беженцев с востока а сами при этом свалили в Германию как беженцы на бесплатное жилье и пособи. А как гумонитарку дербанили на границе которая предназначалась для ВСУ это вообще нонсенс🤦🏻♂️
-
Дякую)
-
Це загинули, але не означає, що більшість саме звідти були
-
Трошки збрехав про останні області, але нажаль, вже нема тої статистики. Львівська та Волинська ще були, але після Київської та Житомирської
-
Дякую, пані Галино, за срач
-
Це робили всі, в незалежності від регіону походження
20 Jan 2023, 19:11
120054/373246
less than a minute ago