UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Marlboro?
-
О мы тоже на Мальборо
-
Привіт, підкажіть, хто знімав житло в Boardwalk? Яка процедура? Коли хто як оплачував? Які мають надаватися доки? Дуже будь ласочка🙏
-
Всем привет, обращаюсь к девочкам, которые работают в beauty сфере: Есть ли мастера по лазерной эпиляции и ламинированию бровей/ресниц в Калгари? Рада буду стать вашей клиенткой))))) Всем хорошего дня🤍
-
Надеюсь не постоянное жилье там снимаете?)
-
Привіт громадо, хто підключав інтернет? Хотів б почути ваші відгуки, а також рекомендації.
-
Добрий день, така ситуація склалася, що провтикали вказати що потрібен work permit, коли заповнювали анкету для свекрові (66 років). Прийшов запрос на вклейку візітор візи. Може хто чув, чи можно потім в Канаді якось податися на саме work permit чи ні..
-
У нас в Best buy або у Apple
-
Привіт, хтось підкаже десь можно обміняти старий айфон на новий з доплатою і знижкою?)
-
Привіт, зтось підкаже дечь можно обміняти старий айфон на новий з доплатою і знижкою?)
-
+ ви можете отримати знижку за свій теперішній
-
Сам айфон зараз зі знижкою якщо берете його на контракт
-
Ви хочете купити новий з доплатою чи в розстрочку?
-
Уж лучше отдать кому-то из своих, если он реально в хорошем состоянии
-
Доброго дня всім! Підскажіть будь ласка. Подавалися на бенефіт картку Альберта але не вклеїли марку, тобто конверт не дійшов до них. Хочемо оформити все спочатку. Підскажіть мої подальші дії. Дякую наперед за відповідь
-
Я не знаю вообще кто пойдет на такое, отдать айфон совсем новый считайте за такую мизерную сумму
-
Всем привет! Такой вопрос, есть кто-нибудь, кто занимается дизайном? Нужен дизайн кроссовок. Есть концепт, как это должно выглядеть. Пожалуйста, если есть талантливые ребята - напишите мне в личку. Спасибо!
-
Кстати здесь смотрели, телефон предпоследней модели, в очень хорошем состоянии, НО скидка или доплата к новому просто мизерная, не то что в Украине
-
Дякую!
-
Ремонт плановый, по идее
20 Jan 2023, 19:11
120540/372155
4 minutes ago