UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я знала, що заповнювала цей розділ, тому що у мене були доходи до приїзду в Україну. Тому я не зрозуміла їх запит. Якщо Ви ставили 0 доходів, то можливо і треба щось заповнювати
-
Всім привіт, хочему розїхатись з двух кімнатної квартири, квартира в центрі 2 туалета і 2 команти, біля 17 авеню. ми перші жильці в цій квартирі, дім новий. 2250+коммуналка. Кому інтересно пишіть.
-
Прошу еще раз участников чата - читать уже представленную информацию в чате . По поиску 😊✅ Напоминаю что обычный среднестатистический план страховых НЕ ПОКОЫВАЕТ: •прививки • глистогонные препараты • чистки Зубов • лечение уже умееющихся болезней у животного И т.д… Ознакомится с планами покрытия можно на оф сайте страховых. Как пример вот скрин покрытия по категориям. Выбран обычный кот 3 года без имеющихся болезней, обычный план.
-
Напевно ,залежить від аналізів і досліджень
-
Доброго дня. Шукаю авто в оренду для роботи в убер. Буду рад любiй iнформацii
-
Маю ось таку програму на тел для покупки білетів поїздом, нині треба поїхати автобусом, чи підійде? Як ні то напишіть як можна купити білет на автобус по Калгарі
-
Спасибі всім за відповідь)
-
Підійде, потрібно буде при вході відсканувати QR code
-
Да, все ок.
-
Всім привіт шукаю роботу в Калгарі маю багато робочого опиту рівекь англійської А2 робота підійде будь яка
-
Яка ціна?