UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В 5 утра нормальные люди спят 😄
-
За 6 часов да с перерывами, это испытание точно не для низких людей. Это должны быть очень длинные ноги и не шаг, а почти бег.
-
В противовес этому ищу того с кем можно вечером залипнуть в фильмец под вкусняшки 😄
-
Івано-Франківськ. Відправте знайомим і друзям Херсонщини
-
Я хотела посмотреть Меган)
-
Извиняюсь. У меня та же проблема, хотелось бы узнать, а что им сказать конкретно? Потому как при первоначальной смене(украинские-канадские), они сказали, что за это не отвечают - какие придут, такие и придут, но сказали, что если придут не фул, то можно прийти и обменять бесплатно. За ранее спасибо за ответ.
-
Вітаю ! Хто летів WestJet, підкажіть чи є можливість сплатити за багаж в аеропорту? І скільки це коштує? Я бронював квитки через ківі,а вони мені зробили повернення коштів сказали що не вдалося багаж зареєструвати. Ось тепер гадаю, що робити. Дякую
-
У вас вийшло дорожче, ніж відправити через міст або укрпоштою. Я коли оформляв онлайн бачив чітко суму в 113$ чект багаж 23 кг.
-
спробуйте добавити його в них на сайті
-
багаж в аеропорту зазвичай коштує набагато дорожче ніж якби взяли на перед...
-
вам ківі має вислати на пошту такий квиток, там номер квитка і бронювання, з ним на офіціному сайті компаніі можете докупити собі багаж
-
після оплати квитків видається номер резервування (в залежності від авіакомпанії назва може трохи відрізнятися). на сайті перевізника вводите цей номер і тоді ви зможете зайти в свій рейс, так би мовити. Там можна добавляти різні послуги, в тому числі і багаж