UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Коллеги, такой вопрос. Глянул видео одного блогера, так там он говорит про штрафные балы по PR, если я допустим жил, работал и тд в Онтарио и решил подаваться на PR в Манитобе. Не нашел инфу по Альберте🤷♂️ Давненько уже хочу переехать, по-сути спустя пару месяцев как приехал, но не позволяли финансы. Сейчас, когда все гуд, да и Опортьюнити стрим тоже должно все получится, немного заменживался. Кто, что знает? Или правительству Альберты все равно? Жить планирую там. Заранее спасибо
-
Це не тільки з Манітобою так, це всюди. В Альберти опортюніті стрім нема балів. Ви просто повинні відповідати критеріям. Колись я десь читала, що за переїзд здається -100 балів. Але з таким мабуть краще до консультантів міграційних
-
Але я знаю людей, які переїхали з Онтаріо у Британську Колумбію і отримали pr саме за провінційною програмою. Тому не все так погано і однозначно)
-
Продаю авто Chevrolet Trax 2015 року Мотор 1.4, бензин, турбо Пробіг 192 тис км Авто обслуговувалось вчасно! Трапьяний салон, камера заднього виду Нюансів немає, працює як годинник, окрім тріщин краски на капоті (дивіться на фото) Літня і зимня резина Причина продажі покупка більшого авто. Ціна 9800 Район: SE
-
Українку,яка захотіла записати це
-
А кто-то когда-то спрашивал за пылесос моющий для ковров/диванов. Отзовитесь кто брал такой и пользовался. Где взяли, сколько стоило и т.п
-
Хто знає,де можна подивитися скілси які відповідають тій чи іншій професії для пр чи як це правильно сказати. Бо чула,що професії можуть по назві в Україні і тут відрізнятися,але скілси одинакові