UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Готова їхати поруч на велосипеді😂
-
Вирішив уточнити декілька моментів після коментарів)
-
Цієї суботи збираємо банду українців в похід до Mount Saint Piran за собівартістю (скидаємось на дорожні витрати та перміт) Цей івент для тебе, якщо: - тобі 21-40 років; - ти прагнеш знайомств та тобі потрібна компанія молодих, сучасних і веселих українців; - ніхто з учасників не бере з собою дітей; - ти вживаєш алкоголь (в міру, звісно 😅); - ну і головне - ти не душніла 😅 За подробицями звертайтесь в особисті
-
Цієї суботи збираємо банду українців в похід до Mount Saint Piran за собівартістю (скидаємось на дорожні витрати та перміт) Цей івент для тебе, якщо: - тобі 21-40 років; - ти прагнеш знайомств та тобі потрібна компанія молодих, сучасних і веселих українців; - ніхто з учасників не бере з собою дітей; - ти вживаєш алкоголь (в міру, звісно 😅); - ну і головне - ти не душніла 😅 За подробицями звертайтесь в особисті
-
Исключение подтверждает правило🤷♀️
-
Ну я в последний момент удалил слово «душный» перед словом «коментарий» 😅
-
мне кажется те кто заставил внести поправки в текст уже не прошли тест на душнилу 😆
-
Ну я душнила
-
По последнему пункту рекомендую сделать какой-то assessment,как на индиде) ведь главная проблема с душнилами в том,что они не считают себя душнилами))
-
Доброго вечора.Може хтось зтикався і може допомогти - маю дебетову карту CIBC хочу розрахуватися нею в інтернеті, а не виходить. Функцію якусь треба включити чи може ліміти змінити? Буду вдячна за допомогу.
-
Вирішив уточнити декілька моментів
-
У меня душнил отсеивает анкета
-
Вже виправилось, довго транзакції проходили я так зрозуміла Дякую)
-
У вас просто деякі покупки ще не авторизовані можуть бути, банк їх боргом поки не рахує, плюс додає те що ви поклали. Через певний час все виправиться.
-
ця роль вже занята давно)
-
@vladabrtnv
-
Добрий день, хто шукає кімнату? Напишіть мені, у наш будинок шукають сусідів
-
В обход пойти можно
-
Книги ищут новый дом. По 5$
-
Это будет самая медленная езда на велосипеде в истории