UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я сейчас в Калгари, может кто-то посоветует нотариуса
-
А в цілому, так і зроблю. Дякую👍🏼
-
в Альберті нічого ніде не вказано про це. Тож хіба людський фактор. Ну і проконсультуйтесь десь в офіційних джерелах
-
Якщо на North West, то великий вибір плавлених сирів у Edelweiss Village, також є у польскому магазині Jans Meat and Deli
-
знайшла в манітобській провінційній програмі immigratemanitoba.com /immigrate-to-manitoba/apply/eoi/#ranking
-
Добрый день. Скажите, многим ли здесь отказывал в аренде главный офис (в частности broadwalk),после внесения депозита? И значит ли это,что нам больше не стоит пытаться арендовать через bw,тк уже раз отказ получили,и в дальнейшем будем получать?
-
використовуй пошук, 100500 разів питали
-
Вибачте якщо питання дурне
-
Добрий день, їду завтра з Варшави в Калгарі, опен ворк перміт я зможу зробити там? Чи тільки в Торонто? Заздалегідь дякую за відповідь
-
@myworldhike
-
Подскажите сколько можно реально зарабатывать в убер такси и доставке в Калгари ?
-
Так
-
Треба отримати в Торонто
-
Под «первым» подразумевается тот в который я прибуду?
-
В первом аэропорту Канады нужно получить ворк пермит
-
Всім привіт продаю Mercedes b200 turbo 2.0 двигун 220к пробіг машина в гарному стані купував для мами але повернулась в Україну ціна 5800$
-
Привіт всім. Скажіть будь ласка, якщо мені виписали чек, мені варто іти в той банк, який вказаний у чеку, чи я можу піти у свій банк, щоб отримати гроші?
-
Да, так и думал, что нужно сначала обратиться к менеджеру дома. То счет удивил очень. Спасибо.
-
Доброго дня. Шукаю автоінструктора, може у когось є контакти/рекомендації? Буду дуже вдячна 🙃
-
Ok спасибо
20 Jan 2023, 19:11
122823/372692
4 minutes ago