UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім Доброго Дня. Для тих у кого немає авто але є бажання влітку поїхати в гори до Банфу, Джасперу або Британської Колумбії. Пропоную 1-2 денні поїздки в вихідні для маленьких груп з 3-4 людей (звичайним SUV). Це хороша можливість відвідати місця, які не доступні для громадського транспорту, також влітку в найбільш популярних місцях паркінги дуже сильно завантажені в вихідні, тому плюсом є ще те, що я вас можу завезти туди де ви самі в денний час не запаркуєте авто і забрати звідти коли буде потрібно. За деталями звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Construction Labourer НІЧНА ЗМІНА Має бути досвід роботи у будівництві, з інструментами (рівнем, перфоратором, базові ручні інструменти). Робота полягає у встановленні поличок на різних об’єктах. Залежно від проекту необхідно буде працювати нічні або ленні зміни. Новий проект - денні зміни. Старий проект(ремонт на існуючому об’єкті) - нічні зміни. 90% усіх проєктів нічні зміни будуть 👍🏻 Можливі виїзди на проекти за місто - до 2х тижнів. Але надається трансфер, оплачується проживання і харчування. АНГЛІСЬКА на розмовному рівні $22/год 10pm -6:30 am Потрібно декілька співробітників. Вакансія має бути закрита швидко. Пишіть в пп, якщо цікаво 👍🏻
-
Є вакансія прибиральниця на будівництві ! (Niko Roofing) Компанія займається лише дахами, тож прибирати треба шматки рубероєдного або дерев'яного покриття (імітація черепиці тож не великі шматки) яке скидують додолу, і всі маленькі шматочки пластику, плівки, гвіздочки та інше. З плюсів роботи: - 19 $/годину (чистими) - робота не складніша ніж полуницю в польщі збирати (ніхто в шию не жене) -не потрібно резюме і співбесіда після чого скажуть чекайте дзвінка))) З мінусів: - відсутність туалету (якщо поруч є заправки або севен елевен то можна завітати, інколи на об'єктах власник дозволяє скористатись туалетом, але ніхто за день чомусь не ходить, може через спеку) - робота не офіційна З плюсів/мінусів: - плаваючий графік ( частіше пн-пт, інколи субота, години в день 5 - 10, частіше 8), коли дощ то не працюєм, початок 7:30, інколи 7 або 8, кожний вечір начальник скидає адрес куди їхати на об'єкт завтра - оплата двічі на місяц по і-трансферу інформація для зацікавлених в підробітку а не для обсасування в группі, тож якщо вважаєте пропозицію не занадто привабливою - просто проігноруйте оголошення будьласка👌 Кому цікаво - пищіть в особисті, будь ласка!) Доречі якщо є люди з досвідом покрівлі, можете також звертатись, скоро можливо треба буде людина (зп 25+, чистими, бо не офіційно, за літо можна заробити трохи грошей)
-
Я подала собі на зняття обмежень а доньці на ворк перміт, бо у неї візітор. Я свій отримала через два тижні,а доньці майже два місяці чекаю. Вона не повнолітня і я подавалася через свій кабінет. Також дзвонили вже не один раз. Відповідь одна і таж. Чекайте великий наплив. З мед оглядом все гараз,вони підтвердили🤷🏻♀️
-
Доброго дня дублюю повідомлення від мого чоловіка. Можна писать мені або дзвонити за номером телефону вказаному у повідомленні . Добрый день всем , Меня зовут Кирилл . Я мастер по починке телефонов и компьютеров с 15-ти летнем опытом . Справляюсь с задачей любой сложности . Воскрешаю телефоны из того света , даю им шанс на вторую жизнь 🙌 С большим удовольствием решу проблемы с вашими гаджетами . Выполню ремонты мобильных телефонов , планшетов и лептопов , заменю виндоус . Все качественно , ответственно и не дорого 🫰🏻 Возможен выезд на дом или в ваше место нахождение ( забрать и/или завести ) Пишите в месенжер или звоните по телефону 📲 +1 (587) 579-9262 📍Calgary
-
Продано
-
Але, дякую за відповідь
-
Ні мені,ні мамі не прийшов ще
-
Я теж не повнолітній Подавалися разом з мамою