UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мне интересно что тут в плане доказательной базы. Разве такого фото достаточно?
-
Продам телевизор LG из минусов лопнутая подставка, царапина и нет пульта а так работает все подробности в лс цена 40
-
Дякую
-
А яка різниця між кондо і апартаментами? Площа така сама +- і дуже гарна звукоізоляція,принаймі в багатоповерхових ,сусідів не чути,якщо щось зламається, то реагують дуже швидко
-
А перевести на кого-то еще я могу? По другому адресу Ну понятно, если найду такого человека
-
Тогда будет штраф скорее всего
-
Вопрос не в правах а в людях. Думаете много кто открыл канадские ПДД после того, как ему все нахаляву упало?
-
Я вважаю такі пости не корисними як мінімум. У кожного голова на плечах, люди купили авто, отримали права, отже несуть повну відповідальність, і давайте не знецінювати так укр права, дехто на них таки здавав всупереч усьому. Ці пости дискредитують українців загалом. Тут просто їздити. Простіше певно нема. Мене сьогодні от індуска мало не збила, це я була на пішохідному на моє світло, то що варто писати пост у всіх групах фб про те, щоб наші водії були обережні на переходах і пропускали людей?! 🙄
-
ага, посмотрела я, но все эти сьюиты доступны только в вейтлисте. по сути их реально не снять. а те что не в вейтлисте как раз начинаются от 1800