UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а цена рента будет учитывать покрытие фии, не вижу противоречия
-
Рентер не платить нічого, крім ренту і тенант страховки. Іноді, в нових будинках, ще є окремі лічильники на світло
-
Это не по плохому, это как раз по-нормальному. Они свое получат
-
maps.google.com/?cid=16512513025105394904&entry=gps
-
Як показує досвід (а саме робота): якщо і відкриють то точно не через пост у фб, а через якісь інші чинники (аварія, штраф, інша ситуація ..) багато людей взагалі ці всі дописи пропускають, бо їх дуже багато, та й на фоні інших новин вони як мінімум таке..
-
Цікаве питання, тому що кожного можна звинуватити. Але є камери, тим більш я впевненна що водію вже сказали. Комьніта маленьке, усі один одного знають через 3-5 людей, та і водій сподіваюсь наступний раз подумає
-
З точки зору рентеру, не існує кондо фі, а з точки зору власника, є затрати на обслуговування. Просто в випадку кондо, вони розкидується на всіх і називаються кондо фі, а в апатменті це просто в бюджеті закладений cost
-
Я знов з гівном і вентилятором. Тощо за прикол з минулих років декларації? Типо додаткові виплати. Це ж блін документ основний... А іммігрувати потім як😂
-
Это всё из турецкого магазина: лукум по 400 гр, кофе 450 гр-15 долларов и 73 см вот такого вкуснючего лаваша( около 3 долларов).
-
Продаём стулья. Оббивка - кожа Цвет - слоновая кость Высота ножки стула - 60 см Продаём т.к. нам не подошли, высокие Цена - 60$CAD за 4-и стула Самовывоз Район - WOODBINE
-
Всім привіт . Шукаю молоду дівчину на підселення в однокімнатну квартиру. Ціна з одного: 880+ електрика. З плюсів : Wi-fi включено Вода включена Я живу з котиком. Він душенька. Район - даун таун. Все в пішій доступності. 26 поверх , великий балкон (зробимо свою чіл зону будемо тусити). Є PS4, телек. Посудомийка. В домі є спорт зал безкоштовний чіл зона на 2-му поверсі. Більярд, баскетбольний майданчик теж фрі. Мінуси : Спальня на двох ( потрібне буде тільки друге ліжко) Пральня внизу, в апартаментах немає (6$ - Попрати і висушити ) Все. Про себе : Мені 23 роки. Я живу в Калгарі рік. Постійно працюю, вдома буваю по вечорам, але життя бентежне, можу і не бути. Я надіюсь знайти easygoing персону, круто було б подружитись. Якщо є якісь питання - пишіть в приват.
-
Потому я почти и не читаю фб
-
Блаженство) особенно лаваш 73 см)
-
Ех, яким фб був чудовим 10 років тому, коли інтерфейс був тіки англійською та всякі вконтакті і однокласники ще працювали
-
Ну дааа, токсичненько😝
-
Я зараз з такими очами сиджу 😳
-
Заичайно. Ви в торонто не жили - там в словʼянських гетто-комʼюніті з перших днів вчать всяким мудрим штукам, як наїбати державу, страхову, роботодавця Коли наш народ кучкується, народжується така хрінь. В Калгарі всі завжди були більш інтегровані і асимілювалися швидко, а тут просто дуже швидко йде прихід нових людей і не встигає суспільство їх переварювати
-
Але ж це брехня яка потім вилізе таким боком що мама негорюй... Я ж правильно розумілю?
-
По-ходу, подають, щоб з липня бути вже eligible на дитячі виплати і всякі там gst credits
-
Я тоді на панк концертах тусіла, якій фб😂
20 Jan 2023, 19:11
123082/374977
4 minutes ago