UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Даже не представляю, кому из украинцев нужны оленьи рога за 600$ :)
-
маркетплейс, желательно за городом
-
Доброго дня. Де можна купити недороге авто?
-
Якщо не потрібно - можна просто прогорнути👌🏻 Купляти ніхто нікого не змушує😐
-
Доброго дня підскажіть будьласка перекладача документів на англійську мову.
-
Я вже все зробила так як ви описали, і маю бенефіти вже на руках, а от такого бланку немає
-
Його роблять або через лист соц працівника, або при оформленні health card та benefits. Коли ви отримаєте health cards, з ними прийде формуляр на бенефіти, ось його треба відправити факсом, е-мейлом, або поштою(не рекомендую) на отримання цього fair entry листа. Онлайн неможливо, або я про це ще не знаю
-
Моя знайома дома постійно виварювала кістки ,щоб пити природній колаген, але в Канаді такі кістки дорогі, що зарплати не вистачить добувати з них колаген😁
-
Але хочу признати,що клімат тут сухий, але стан шкіри набагато кращий,ніж дома. Думаю,що чисте повітря також дає про себе знати. Але для суглобів вже потрібен колагенчик. Цікаво,в Україну айхерб доставляє,щоб батькам заказати колаген і омегу?
-
Маю карточку, яку отримала поштою
-
6 тижнів. Але пояснення, де потрібно реєструватися не було. Відповідь була - ви повинні самі знати, де реєструвати свою відсутність 🤷♀😃
-
Доброго дня всім. Дівчата, хто подорожував за межі Канади і повертався назад, чи в вас питали реєстрацію (чи то дозвіл) на канадський виїзд/приїзд? Де реєструвати подорож? Історія: Чоловіка зупинили на шляху Монреаль-Калгарі і запитали, чи він реєстрував свою відсутність в Канаді 😳 і зауважили, що наступного разу йому необхідно буде показати цю реєстрацію, навіть за наявності візи CUAET. Дякую!
-
Хто в курсі?