UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А як правильно називається організація і де вона знаходиться, чи їх є багато?
-
А вьі в центре возле речки менеджер? 😊 Если да мьі с вами виделись
-
Ааа там девушка похожая на вас работает😊 Она менеджер 2 апартмент билдингов. Не обижайтесь, пожалуйста, я не про вас писала.
-
Ось , дякую . Спитала, тому що колега моєї доньки на роботі з ковідом , шеф знає , але каже "Нічого страшного , не панікуй" Донька прибігла додому узяти маску , а хворий працює без маски . Вирішила спитати у чаті , чи нормально це тут
-
Ищу студию, даунтаун/св в целом, если у кого был опыт работы с агенствами в схожей ситуации, отпишите в лс про свой експириенс.
-
Таким як я старим немічним після роботи аби тільки доповзти куди не кажучи йти🤣😂
-
И блин...
-
Читаю🤓
-
сдать бы такого работодателя в соответствующие службы 😑
-
Та усі не розуміємо, офіційно пандемія закінчилась люди хворіють усім срати, це ЖАХ!
-
Всім привіт шукаю дуже смачне сало мм бажано копчене хто може порекомендувати такого як в Україні не можу знайти 😭
-
Дякую,покажу дочці . Просто все ж таки він контактує з їдою і людьми . Якийсь жах . Або я чогось не розумію
-
А дітям 14 років треба проходити мед огляд?
-
Доброго дня! Потрібно житло з 21 червня( молода пара, без шкідливих звичок та тварин на довгий термін!)
-
Ищу комнату брату, 27 лет, готов въехать сейчас, спасибо 🤝
-
Доброго дня! Потрібно житло з 21 червня( молода пара, без шкідливих звичок та тварин на довгий термін!)
-
Так
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста не дорогую автостраховую компанию в Калгари
-
Где завтра футбол можно посмотреть?) Будут транслировать в барах?
-
I HERB замовляю. Приходить швидко. Безоплатна доставка від 70$.
20 Jan 2023, 19:11
123507/375104
38 minutes ago