UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дивитися камери спостереження мають якраз саме працівники Safeway, які вчора їх зловили на гарячому, а не я🙂 у мене особисто нічого не вкрали, вкрали у супермаркету, а я просто очевидець ситуації, як і всі інші люди, що там в той момент пікали товари на касах. я там не працюю, я не з поліції, я цих хлопців не маю шукати і не шукаю, їх Safeway самі знайдуть, якщо цим займуться я сюди написала з проханням до тих хлопців: не красти їжу, звернутися в Фудбенк
-
от знаєте, я вчора оце вийшла з супермаркету, і ще кілька хвилин в шоці стояла думала, чи писати за цю ситуацію сюди в групу, чи ні…. я — вчитель, то мабуть моя професія взяла гору, бо фінально я вирішила: краще написати, може вони змінять поведінку я вірю в те, що кожна людина може виправитися на основі пройдених помилок ….але скільки на мене посипалося недовіри від людей, якогось осуду,… мені в приватні пишуть «а як ви знаєте, що то українці? а де саме це сталося? а ви про націю погано пишете…». Люди перекручують мені мої слова. Щось чіпляються🥲 @yycddd я НЕ писала, що діло в нації. я НЕ писала нічого поганого про українську націю. Я тим хлопцям написала: не робіть погану репутацію нації (українцям). Крадіжка — вчинок поганий, а погане всім запамʼятовується завжди легше. Стільки всяких претензій до мене від людей, що я ще зі вчора вже сотню разів пожалкувала, що написала сюди.
-
Всім доброго ранку! Якщо хтось їде 12 червня в понеділок після обіду з Едмонтону до Калгарі і може взяти 2х попутників, відгукніться, будь ласка?
-
На всякий случай есть автобусы
-
Всім привіт. Підкажіть може хтось знає. Я в пошуках контракту на 2 номери з телефоном + мені потрібен домашній інтернет. Хтось мені говорив що підключив 2 контракти і отримав знижку 50% на домашній інтернет, не пам'ятаю хто мені про це говорив і який оператор. В гуглі шукав, на сайтах операторів теж, може це якийсь спеціальний офер? Або ті хто працюють з цим, підкажіть будь ласка.
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста. Подключили автоплатеж fido с дебетовой карты BMO практически сразу, как купили сим карту. Вчера должно было автоматически списаться. Но сегодня уже задолженность. Сейчас оплатили через приложение BMO, но деньги так и не пришли. Что делать в такой ситуации?
-
Я відправляв через CIBC гроші прийшли тільки через 2 робочі дні.