UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
що з Вами відбувається? нащо Ви почали англійською писати… це дуже дивно👀
-
@am0nshi
-
There’s a number for those guys You can order stolen food for half off the price
-
В каком городе? Я закажу и полицией буду ждать! Вьі там е" уже?
-
Нет Украинские с 2005 года ламинированные
-
Was it you who said about Guys stealing from the store ?
-
який номер? про що це Ви? 👀
-
Awesome Я увидел ваш пост И как вы удивлены что парни такое делают В Калгари есть ребята которые воруют все в магазинах и продают за пол цены Они с Украины Можно заказать продукты техника все что есть в магазинах Очень много людей пользуются ихними сервисами Такие компании ребят есть Почти уже в каждом городе Канады
-
Много вешалок $35 Заберать сегодня Кренстон
-
Я не розумію, про що Ви взагалі кажете? який номер? які хлопці? Яка крадена їжа за 50%???
-
Мне делали перевод в Киеве без нотариального заверения выслали потом мне на почту онлайн я распечатал на цветном принтере и отнес в реджестри, там приняли такой перевод, спросил только от куда он, сказал что делали онлайн в Украине. Такой перевод обошелся мне в 19cad. Если же здесь делать перевод у местных то он будет стоить долларов 80. Если хотите я вам могу скинуть данные Киевского бюро переводов
-
Будьте обережеі на скутерах, людина дуже у важкому стані.
-
Чому не подобається? Я можу спілкуватися російською, бо для мене це така ж іноземна мова, як і інші іноземні мови, якими я володію. Просто я все життя спілкуюся українською, то спілкуюся українською, коли мене розуміють
-
Я вам писала,просто вы отвечаете далеко не сразу (я без претензий 🙌),поэтому и общение вяло течёт,так сказать
-
Address: 4020 Whitehorn Dr. NE 🛒Garage sale today Розпродаж сьогодні по адресі вище ☝🏼 Запрошуємо всіх бажаючих. 10.06.2023
-
Address: 4020 Whitehorn Dr. NE 🛒Garage sale today Розпродаж сьогодні по адресі вище ☝🏼 Запрошуємо всіх бажаючих. 10.06.2023
-
buro.piligrim@gmail.com
-
Навіть якщо той попередній вже не дійсний.
-
Так, можна 2, коли робите третій то один з попередніх тра здати.
-
так і ніхто тут не казав, що піде в поліцію
20 Jan 2023, 19:11
123760/371916
about an hour ago